fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 10:07

Martin Logan Illusion ESL C34A κεντρικό ηχείο

Με εμφάνιση σαν τα μεγάλα ηχεία ESL της Martin Logan, το νέο της κεντρικό ηχείο μοιάζει να σχεδιάστηκε ακριβώς όπως κι εκείνα.

Πρόκειται για ένα υβριδικό ηλεκτροστατικό ηχείο που έχει ακριβώς τις ίδιες σχεδιαστικές αρχές με τα διάσημα ηλεκτροστατικά της πάνελ. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο στάτορας μέσα στον οποίο βρίσκεται η μεμβράνη είναι κυρτός και καλύπτει επιφάνεια 20.3 × 87.6 εκατοστά.

illusion-curved.jpg

Υπάρχουν δύο τουίτερ folded motion XT με διάφραγμα 11.4cm x 7 εκατοστά. Τα συγκεκριμένα τουίτερ λειτουργούν σαν «ακορντεόν» με αποτέλεσμα να κινούν μεγαλύτερη μάζα αέρα. Το crossover έχει επιλεγεί να βρίσκεται στα 500Hz και στα 2.000Ηz.

illusion_woofers.jpg

Τέσσερα αλουμινένια γούφερ των 6,5 ιντσών συμπληρώνουν τα προηγούμενα, ενώ για όλα αυτά έχει επιστρατευτεί ένας ενισχυτής 250W. H ευαισθησία του νέου κεντρικού ηχείου της Martion Logan είναι 90 dB και η αντίσταση 6Ω.

illusion-adjustments.jpg

Υπάρχουν ρυθμιστικά για τα μπάσα ±10dB σε συχνότητες κάτω των 75Hz και –2dB, 0dB, +2dB για το υπόλοιπο φάσμα. Το Illusion όμως δέχεται και σύστημα διόρθωσης ARC το οποίο πωλείται ξεχωριστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Andrew Jones: Ο άνθρωπος των ηχείων Numark TT250USB πικάπ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...