fbpx
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 19:40

KEF Q250c Μικρότερο και κόμπκατ LCR

Η σειρά ηχείων Q της KΕF απέκτησε ένα ακόμη κεντρικό ηχείο, τύπου LCR, εκτός του αρχικoύ Q650c.
Το νέο είναι μικρότερο και πιο βολικό στην τοποθέτηση.

Πρόκειται για το κεντρικό ηχείο Q250c που απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν σύστημα home cinema με τα ηχεία Q της KEF.

Θυμίζουμε ότι η σειρά Q υπάρχει στην αγορά, τώρα βρισκόμαστε στην 8η γενιά, εδώ και 15 χρόνια. Η σειρά είναι πετυχημένη και πασίγνωστη σε όσους αναζητούν κάτι ποιοτικό χωρίς να κοστίζει πολλά.

 

Το νέο ηχείο Q250c είναι σχεδιασμένο τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά για να ματσάρει με τα άλλα μέλη της σειράς Q. Φέρει οδηγό Uni-Q και δεν έχει οπή για τα μπάσα στο πίσω μέρος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και μέσα σε ράφι ή κοντά σε τοίχους.


Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αριστερό, κεντρικό και δεξί. Δηλαδή με τρία Q250c μπορείτε να δημιουργήσετε το εμπρόσθιο τμήμα ενός home cinema. H γρίλια κολλάει με μαγνήτες στην πρόσοψη του ηχείου,

Να θυμίσουμε ότι η σειρά Q αποτελείται από δύο ηχεία βάσης (Q150 και Q350), τρία ηχεία δαπέδου (Q550, Q750 και Q950) και τώρα από δύο κεντρικά (Q250c και Q650c).

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...