fbpx
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 14:14

Νέα υπογούφερ Martin Logan Dynamo: ασύρματα και «έξυπνα»

Η Martin Logan ανανέωσε σε βάθος την προσιτή γκάμα των υπογούφερ της, με πέντε νέα μοντέλα που διαθέτουν –εκτός από το πιο προσιτό- διευρυμένες ασύρματες δυνατότητες και τα οποία διακρίνονται από το γράμμα «Χ».

Η νέα σειρά εκτείνεται από τα 400$ για το εισαγωγικό μοντέλο Dynamo 400 και φθάνει έως τα 1.700$ για το κορυφαίο της σειράς Dynamo 1600X, με τα ενδιάμεσα μοντέλα (Dynamo 600X, 800X, 1100X) να πωλούνται στις τιμές που υπονοούν οι κωδικοί τους, σε δολλάρια Αμερικής.

Τα δύο πιο προσιτά μοντέλα είναι ανάκλασης χαμηλών και φέρουν μια είσοδο στέρεο/LFE και μία hi level, ενώ τα τρία ακριβότερα είναι κλειστής καμπίνας, προσθέτουν εισόδους XLR και RCA για το LFE και προσφέρουν ανεξάρτητες ρυθμίσεις για στέρεο και πολυκάναλη λειτουργία και δυνατότητα αλλαγής προσανατολισμού από down-firing σε front-firing.

Τα νέα Dynamo διαθέτουν γούφερ με ανεστραμμένες αναρτήσεις και ελαφριά, άκαμπτα διαφράγματα, φιλτράρονται με βάση την τεχνική IME (inverse mathematical eq) και οδηγούνται από ισχυρούς ενισχυτές σε τάξη Δ με εξελιγμένα διακοπτικά τροφοδοτικά. Το ασύρματο τμήμα στηρίζεται σε τεχνολογία Bluetooth για τον χειρισμό μέσω app και την εκτέλεση του συστήματος ισοστάθμισης ARC της Anthem, που εναλλακτικά (ενσύρματα) μπορεί να γίνει μέσω USB και υπολογιστή. Ακόμη και το σήμα μπορεί να πάει ασύρματα στα νέα Martin Logan, μέσω της προαιρετικής μονάδας SWT-X που δουλεύει στα 2,4GHz και έχει εμβέλεια πάνω από 15 μέτρα.

 Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι το sweep tone 20-120Hz με δυνατότητα «παγώματος» σε όποια συχνότητα επιθυμεί ο χρήστης, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να εντοπίσει σημεία που τρίζουν στο χώρο του και να τα διορθώσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HDR10+: Ξεκίνησε Electrocompaniet κατέθεσε αίτηση πτώχευσης »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...