fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 10:08

Panasonic DMR-UBZ2020 BD recorder/UHD player

Η αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray UHD, περνάει και από τα recorders.

Μέχρι τώρα μόνο το κορυφαίο μοντέλο BD recorder της Panasonic DMR-UBZ1 είχε τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray δίσκων 4Κ. Στη φετινή σειρά η Panasonic πρόκειται να έχει δύο μοντέλα με την ίδια δυνατότητα που διαφέρουν στη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου που έχουν εσωτερικά, 1ΤΒ για το DMR-UBZ1020 και 2 ΤΒ για το DMR-UBZ2020.

Τα νέα μοντέλα φέρνουν όλες τις εξελίξεις που θεωρούνται αναγκαίες πλέον στο χώρο της αναπαραγωγή 4Κ UHD, υποστηρίζοντας HDR αλλά και μετατροπή σε HDR, το νέο χρωματικό πρότυπο BT.2020 και φυσικά 4Κ upscaling για το υλικό που δεν είναι 4Κ.

Εσωτερικά βρίσκουμε τον επεξεργαστή 4Κ realistic chroma processor που υπάρχει και στο νέο οικονομικό Blu-ray player της εταιρίας, το DMP-UB700. Διαθέτουν τη δυνατότητα να διαχωρίζουν τον ήχο από την εικόνα προσφέροντας δύο εξόδους HDMI, για όσους έχουν παλαιότερο εξοπλισμό μη συμβατό με τα νέα δεδομένα στην εικόνα. Έτσι μπορούν να στείλουν την εικόνα σε μια τηλεόραση που υποστηρίζει την εικόνα και τον ήχο σε ενισχυτή AV παλαιότερης γενιάς.

d05.jpg

Μπορεί η εγγραφή από δίσκο Blu-ray 4K να μην είναι δυνατή (το αποθηκεύουν σε 2Κ) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν 4Κ υλικό όταν αυτό προέρχεται από κάμερα. Επίσης λειτουργούν και ως media player αλλά και network player έχοντας παράλληλα και τη δυνατότητα να ριπάρουν CD, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Zesto Audio Andros Téssera phono stage Xiaomi Mi box »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...