fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 09:48

Oppo HA-2SE Headphone amplifier and DAC

Νέα έκδοση της Oppo για τον ενισχυτή ακουστικών της

Αισθητικά συνεχίζει το ίδιο design με το δέρμα, τις ραφές και τις αλουμινένιες ακμές, όμως στον νέο HA-2SE υπάρχει νέο DAC από την ESS το ES9028Q2M που είναι από τη σειρά Reference για φορητές συσκευές. Ο ενισχυτής ακουστικών έχει περεταίρω βελτιώσεις για να ταιριάζει με πολύ ευαίσθητα ακουστικά In-Ear, με χαμηλώτερο κατώφλι θορύβου και υψηλότερο S/N ratio σε σχέση με τον απλό HA-2.

HA_2_04.jpg

Έχοντας υβριδική ενίσχυση τάξης AB και USB DAC, προσφέρει υψηλής απόδοσης ψηφιοαναλογική μετατροπή και επειδή είναι «Made for iPhone συμπεριλαμβάνεται καλώδιο lightning με το οποίο μπορεί να φορτίσει και να παίζει ταυτόχρονα μουσική από iPhone. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει φορητές συσκευές μέσα σε 30 λεπτά.

HA_2_design_04.jpg

Επιπρόσθετα των εισόδων USB-DAC, έχει και είσοδο line-in σε mini-jack η οποία είναι ταυτόχρονα και έξοδος όταν τον χρησιμοποιούμε ως DAC. Έχει δύο ρυθμίσεις για το κέρδος με τη θέση High να προσφέρει 300mW σε ακουστικά των 16Ω, ενώ η θέση Low είναι για πιο ευαίσθητα ακουστικά όπως είναι τα ακουστικά τύπου In-Ear. Σε όλες τις θέσεις προσφέρεται και Bass Boost το οποίο λειτουργεί στο αναλογικό στάδιο των κυκλωμάτων μόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Clint Heimdall Γεφυρώνει κόσμους Zesto Audio Andros Téssera phono stage »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...