fbpx
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 11:27

iPhone 7 στις 7 Σεπτεμβρίου

H επίσημη πρόσκληση της Apple εστάλη και η παρουσίαση του iPhone 7 θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το νέο iPhone, που μάλλον θα ονομάζεται iPhone 7, θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στις 7 του μήνα. Αναμένουμε να δούμε δύο μοντέλα iPhone, το 7 και το 7 Plus, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτο, το iPhone Pro, αν και αυτή η φήμη έχει ατονίσει τον τελευταίο καιρό. Το μεγάλο από τα δύο μοντέλα θα έχει διπλή κάμερα και οθόνη 5,5 ιντσών, ενώ το μικρό θα έχει απλή κάμερα και οθόνη 4,7 ιντσών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές η σχεδίαση των δύο νέων μοντέλων δεν θα έχει μεγάλες αισθητικές διαφορές συγκριτικά με τα φετεινά μοντέλα, εκτός από τις γραμμές της κεραίας που δεν είναι πλέον ορατές. Επιπλέον το κλασσικό βύσμα των ακουστικών miniJACK σχεδόν σίγουρα θα έχει αφαιρεθεί και τα ακουστικά θα συνδέονται μέσω βύσμα lightning με ενσωματωμένο DAC/ενισχυτή στο χειριστήριο (όπως τα Audeze EL-8 Τi και Sine) ή ασύρματα μέσω bluetooth. 

Εκτός από τα νέα smartphone, στο event θα παρουσιαστεί και το Apple Watch 2, όπως και το ανανεωμένο λειτουργικό iOS 10. Όσο για την οπτική μετάφραση της πρόσκλησης, το σκούρο background ενδεχομένως μεταφράζεται στις βελτιώσεις που θα έχουν οι νέες κάμερες των τηλεφώνων στην απόδοση τους σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μια εβδομάδα έμεινε όμως για να λυθούν όλες μας οι απορρίες. 

iphone7.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...