fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 15:14

RHA first DAC/headphone amplifier

Νέοι ενισχυτές ακουστικών και ακουστικά IEM από την RHA

Η RHA ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στην IFA 2016 τρία νέα προιόντα που θα ανήκουν στη σειρά HiRes personal audio της εταιρείας. Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει τον πρώτο φορητό ενισχυτή ακουστικών της εταιρείας, τον Dacamp L1, και δύο υψηλής ευκρίνειας IEM ακουστικά, το κορυφαίο CL1 Ceramic και τα ατσάλινα CL750. Και τα τρια προιόντα θα είναι διαθέσιμα για demo στην IFA ενώ θα διατεθούν στα καταστήματα τον Οκτώβριο. 

CL1-main.jpg

Ο ενισχυτής ακουστικών είναι πλήρως ισορροπημένος με ξεχωριστό DAC και στάδια εξόδου για το κάθε κανάλι, χρησιμοποιεί το ολοκληρωμένο ES9018K2M και ενισχυτικά τάξης ΑΒ. Η τιμή του Dacamp L1 θα είναι 540 ευρώ. Τα IEM ακουστικά CL1 Ceramic χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένη δυναμική μονάδα ευρέως φάσματος, ενώ το διάφραγμα είναι κεραμικό και λειτουργεί πιστονικά σε όλο το φάσμα που καλύπτει. Τα CL1 θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 449 ευρώ.

CL750-main.jpg

Τα IEM ακουστικά CL750 χρησιμοποιούν μονάδα υψηλής ευκρίνειας ευρέως φάσματος, με απόκριση συχνότητας έως τα 45kHz. Το κέλυφος των ακουστικών είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με την τεχνολογία Aerophonic, ενώ έχουν αντίσταση 150Ω. Η τιμή τους θα είναι στα 149 ευρώ. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Canon 5D Mark IV με 4K βίντεο Ether Bluetooth ¼” adapter »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...