fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 11:31

Pioneer SC-LX901 με 11 κανάλια

Οπλισμένος σαν αστακός ο πρώτος ενισχυτής AV της Pioneer με 11 κανάλια.

Σίγουρα η νέα σειρά SC-LX της Pioneer έχει ξεσηκώσει τη φαντασία όσων ασχολούνται με το Home Cinema, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι θα έχει μοντέλα στα επτά, εννέα και έντεκα κανάλια. Ο κορυφαίος και μοναδικός 11-κάναλος ενισχυτής AV της νέας σειράς θα είναι ο SC-LX901

Επανασχεδιάζοντας την πλακέτα με τα τελικά στάδια, δεν υπάρχουν μόνο δύο επιπλέον κανάλια. Η Pioneer σε σχέση με τον SC-LX89 που ήταν η μέχρι τώρα ναυαρχίδα, προχώρησε σε επανατοποθέτηση των εξαρτημάτων (σε βήματα χιλιοστών) προκειμένου να βρει τον απαιτούμενο χώρο χωρίς να αυξήσει τις διαστάσεις. Τώρα στην πλακέτα με τα τελικά στάδια μπορεί κάποιος να μετρήσει οκτώ custom πυκνωτές (από έξι που υπήρχαν στον SC-LX89).

p011.jpg

Στον SC-LX901 παραμένει το DAC ES9016S όπως και το σύστημα MCACC Pro, το οποίο απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα αποτελεί αποκλειστικότητα της σειράς SC-LX μόνο, και ίσως όχι σε όλα τα μοντέλα.
Νέες λειτουργίες στον ήχο θα έχει ο SC-LX901. Ξεκινώντας από το Dolby Atmos και DTS:X με το οποίο θα είναι διαθέσιμος, θα παρέχει τη λειτουργία Reflex Optimiser που διορθώνει τη φάση του ανακλώμενου ήχου από την οροφή, για να φτάνει την ίδια χρονικά στιγμή με τον ήχο των υπολοίπων ηχείων στη θέση ακρόασης.

Η αναπαραγωγή μέσω δικτύου αποκτά πλέον τη δυνατότητα DSD 11,2MHz αλλά ακόμη πιο σημαντικό από αυτό είναι το PQFA. Τα αρχικά σημαίνουν Precision Quartz for File Audio και είναι το αντίστοιχο με το σύστημα PQLS που μειώνει το Jitter μέσω HDMI, μόνο που εδώ αφορά τα αρχεία ήχου που αναπαράγονται μέσω δικτύου και θύρας USB.

p001.jpg

Ο SC-LX901 είναι συμβατός με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην εικόνα με 4Κ/60p 4:4:4, HDR, χρωματικό πρώτυπο BT.2020 και HDCP 2.2 σε πέντε από τις συνολικά οκτώ εισόδους HDMI (και τις δύο εξόδους).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ποιο είναι το καλύτερο Bluetooth ηχείο; Audiolab M-ONE DAC and amp »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...