fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 11:24

YG Acoustics Sonja XV

Η νέα ναυαρχίδα της YG Acoustics

H αμερικάνικη εταιρεία YG Acoustics, γνωστή για τα πανάκριβα και κορυφαία της ηχεία, θα γιορτάσει την 15η της επέτειο (2002 - 2017), με το θηριώδες νέο μοντέλο Sonja XV. To νέο ηχείο χρησιμοποιεί οκτώ γούφερ 10.25 ιντσών, 6 μίντ-γούφερ 7.25 ιντσών, τέσσερα midrange και δύο τουίτερ Forge Core, ενώ αποτελείται από δύο πύργους ανά κανάλι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παραθέτουμε.

Τα τουίτερ του νέου μοντέλου είναι ειδικά κατασκευασμένα από την εταιρεία για το νέο ηχείο και χρησιμοποιούν ένα μαλακό θόλο από ύφασμα, ο οποίος υποστηρίζεται εσωτερικά από ένα αλουμινένιο σκελετό. Έτσι ο θόλος διατηρεί τη χαμηλή του μάζα είναι όμως πιο άκαμπτος ακόμα και από τους μεταλλικούς θόλους από τα πιο εξωτικά υλικά. 

Ένα ζεύγος Sonja XV χρειάζονται συνολικά 240 ώρες για να κατασκευαστούν οι μεταλλικές καμπίνες και ο μεταλλικές μονάδες, ξεκινώντας με πρώτη ύλη φύλλα αλουμινίου της ίδιας ποιότητας με αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροσκαφών. Η τιμή του νέου ηχείου θα είναι 265.900 δολάρια, ενώ οι κάτοχοι του μοντέλου Sonja 1.3 θα μπορούν να αναβαθμίσουν το ηχείο τους σε Sonja XV πληρώνοντας τη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jimmy Studio Design R50 Pioneer SC-LX501 Επίσημα για Ευρώπη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...