fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 09:54

B&W Zeppelin White

Νέο χρώμα για το ασύρματο ηχείο της B&W.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο η B&W παρουσίασε το ασύρματο Zeppelin. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το παρουσιάζει σε λευκό χρώμα. Το Zeppelin σε λευκό δημιουργήθηκε για εκείνους που προτιμούν ένα πιο ουδέτερο χρώμα από το μαύρο που υπήρχε μέχρι τώρα.

Όπως και το Zeppelin σε μαύρο χρώμα, έτσι και το λευκό έχει 5 ολοκαίνουργιους οδηγούς με δύο διπλά tweeter θόλου, όπως συμβαίνει και στη σειρά των Hi-Fi ηχείων CM, ενώ οι δύο οδηγοί midrange διαθέτουν τεχνολογία FST. Αυτή η τεχνοτροπία εφαρμόζεται και στη σειρά 800 Diamond και επιτρέπει στο Zeppelin να έχει ζωντανές μεσαίες συχνότητες, βοηθώντας τα φωνητικά και τα μουσικά όργαναν να ακούγονται πεντακάθαρα. Ένας νέος οδηγός 6,5 ιντσών αναλαμβάνει το ρόλο του subwoofer κατεβαίνοντας εντυπωσιακά χαμηλά για το μέγεθος και είδος του ηχείου.

Zeppelin-Wireless-White---5.jpg

Η ενισχυμένη καμπίνα έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει μείωση των κραδασμών, διαθέτοντας μια σταθερή πλατφόρμα την οποία μπορούν να εκμεταλευτούν οι μονάδες των μεγαφώνων. Μαζί με την κατά 50% παχύτερη πρόσοψη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και τις ειδικές ενισχύσεις από υαλονήματα, η καμπίνα διαθέτει μεγαλύτερη ακαμψία σε όσα μέρη χρειάζεται προκειμένου να υπάρξει υψηλής ποιότητας ήχος από τα μεγάφωνα.

Το Zeppelin σε λευκό χρώμα θα είναι διαθέσιμο τον Αύγουστο στην τιμή των 699,99€/τεμάχιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha disklavier Enspire Piano with musicCast Yamaha MusicCast YAS-306 ηχομπάρα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...