fbpx
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 15:31

Yamaha disklavier Enspire Piano with musicCast

Το σύστημα multiroom της Yamaha, το γνωστό musicCast επεκτείνεται στα πιάνα της Yamaha.

Έτσι η μουσική μπορεί να ακούγεται σ’ όλα τα δωμάτια -και όχι μόνο- του σπιτιού. Το πρώτο πιάνο είναι το disklavier Enspire που έχει λειτουργία auto-play που παίζει μουσική από το Διαδίκτυο, είναι ένα επαγγελματικό όργανο που δίνει την δυνατότητα στους πιανίστες να ακούν κομμάτια με μοναδική εκφραστικότητα.

Ο έλεγχος όλων των ψηφιακών λειτουργιών είναι εύκολος μέσω app για smartphone και tablet.

Το πιάνο παίζει μόνο του, εμείς βλέπουμε τα πλήκτρα να κινούνται ως δια μαγείας και τα ηχοχρώματα του μας χαλαρώνουν. Υπάρχουν πάνω από 500 κομμάτια –στην υπηρεσία Yamaha MusicSoft- για να μας «παίξει» αυτόματα από τζαζ, ροκ, ποπ και κλασική μουσική. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα disklavier Radio όπου χιλιάδες τραγούδια σε συνεχή ροή είναι διαθέσιμα.

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν κάνει ειδικές ηχογραφήσεις για το disklavier Enspire, ώστε να ακούμε ακριβώς τον ίδιο ήχο, από το ίδιο πιάνο που έπαιξε ο μουσικός. Τώρα το πιάνο αυτό αποκτά το σύστημα 

MusicCAST, γεγονός που το κάνει το πρώτο πιάνο multiroom στο κόσμο. Με το MusicCast το πιάνο μπορεί να παίζει το ακουστικό μέρος, ενώ τα άλλα όργανα να ακούγονται από ενεργά ηχεία ή άλλες συσκευές MusicCast της Yamaha.

Τα πιάνα Yamaha disklavier Enspire με MusicCAST δεν είναι και φθηνά κοστίζουν 17.160 ευρώ, όσα δηλαδή έχει καλό high-end συγκρότημα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « e-Onkyo Music σε DSD 11,2MHz B&W Zeppelin White »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...