fbpx
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 07:56

Bowers & Wilkins Coming soon: Nέα δικτυακή σειρά Formation

Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια η Bowers & Wilkins έχει αλλάξει χέρια και ανήκει στην Εva Automation από την Κορέα, μια νεοφυή εταιρία που απέκτησε με τις τεχνολογίες της πολλά χρήματα ώστε να εξαγοράσει την B&W.

Έτσι από το 2016 μέχρι σήμερα η Bower & Wilkins δεν παρουσίασε κανένα νέο προϊόν, πάρα μόνο ανανεώσεις των παραδοσιακών σειρών ηχείων της.


Όμως τώρα κάτι αλλάζει και η Bowers & Wilkins είναι έτοιμη να δείξει πια είναι, κάτω από τις οδηγίες του νέου της CEO Gregory Lee που προέρχεται από την Samsung.


Η B&W ήδη ανακοινώσε στο twitter της ότι  κάτι καινούριο έχει ετοιμάσει και αυτό δεν είναι κάτι το συνηθισμένο.


Αν και δεν έχει διαρρεύσει τίποτε ακόμη σχετικό όλοι κάνουν λόγο για κάποιο σύστημα multiroom όπως το Sonos, αλλά με τον ήχο της Bowers & Wilkins και την τεχνολογία της Εva Automation. Μάλιστα λένε ότι η σειρά θα ονομάζεται Formation.

 

Τα μοντέλα θα ονομάζονται Formation Duo, Formation Audio, Formation Bar, Formation Wedge και Formation Bass, δηλαδή θα είναι ηχεία, δικτυακοί ενισχυτές, ηχομπάρες και subwoofer. Σίγουρα θα έχουν συμβατότητα με AirPlay2 και το HomeKit της Apple.


Το Formation θα είναι κάτι κοινότυπο, αλλά κάτι καινοτομικό αφού τους πήρε τόσα χρήματα και τόσα χρόνια για να το αναπτύξουν… και θα πρέπει να πετύχει.


Εν αναμονή…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...