fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 11:29

Pioneer SC-LX501 receiver 2016

Έφτασε η στιγμή και για την Pioneer να ανανεώσει τη σειρά SC-LX

Όλες οι αλλαγές που είδαμε στη σειρά VSX, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους και στη νέα σειρά SC-LX. Ο SC-LX501 είναι επτακάναλος με τα ενισχυτικά στάδια να είναι τα Direct Energy HD και έχει πλέον DAC από την Asahi Kasei (ΑΚ4458) επιπέδου 32bit/384KHz.

Θα είναι συμβατός με Google Cast, πράγμα που του ανοίγει το δρόμο σε πολλές εφαρμογές επιπλέον. Αναβάθμιση υπάρχει και στην αναπαραγωγή μέσω δικτύου, όπου πλέον μπορεί να αναπαράγει DSD έως 11,2ΜΗz, σπάζοντας το μέχρι τώρα φράγμα των 5,6MHz που έφτανε ο ανταγωνισμός.

Νέο και απλοποιημένο είναι το τηλεχειριστήριο, όπως νέο είναι και το χαρακτηριστικό «Reflex Optimizer» που διορθώνει τη φάση του ανακλώμενου από την οροφή ήχου, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντική πρόοδο για όσους ακούνε Dolby Atmos με ηχεία add-on. Σχετικά με το Object Based Audio, το DTS:X θα είναι διαθέσιμο με αναβάθμιση, ωστόσο ενδέχεται τα πρώτα κομμάτια να το έχουν ήδη από το εργοστάσιο, δεδομένου ότι η Pioneer έχει ανακοινώσει ότι αυτό έρχεται στο τέλος του καλοκαιριού.

Εννοείται πως είναι συμβατός με την τελευταία γενιά HDMI, με επτά εισόδους συμβατές με HDCP 2.2, HDR, BT 2020, 4K/60p. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει up-scaling τα απλά σήματα 1080p σε 4K. Τέλος η Pioneer ανακοίνωσε ότι ο SC-LX501 θα υποστηρίζει FireConnect, το οποίο είναι το multi-room σύστημα των Pioneer και Onkyo.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...