fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 09:39

Teac HA-P5 φορητός ενισχυτής ακουστικών

Η Teac προσφέρει υποστήριξη DSD στη νέα γενιά φορητών ενισχυτών ακουστικών

Κατασκευασμένος στο εργοστάσιο της Teac στο Τόκυο ο υπέρ-ελαφρύς 182 γραμμαρίων και κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου φορητός ενισχυτής ακουστικών είναι υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης ήχο, PCM 24bit/192KHz αλλά και DSD στα 5,6MHz.

Ο σχεδιασμός του κυκλώματός του είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται στο DAC UD-501 και ενισχυτή ακουστικών HA-501. Το σήμα οδηγείται στον ψηφιοαναλογικό μετατροπέα PCM1795 και από εκεί περνά σε έναν ισχυρό ενισχυτή 2x160mW (στα 32Ω) τάξης Α/Β. Ο λόγος σήματος προς θόρυβο φτάνει τα 110dB και η χρήση υψηλής ποιότητας op-amp (OPA1602) μαζί με υψηλής χωρητικότητας πυκνωτές, εγγυάται μεγάλη δυναμική περιοχή και ευρεία απόκριση συχνότητας 10Hz-100KHz.

HA-P5_front_N9999x9999.png.jpg

Επάνω του υπάρχουν LED τα οποία δείχνουν το είδος και τη δειγματοληψία του εισερχόμενου σήματος, καθώς επίσης και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας η οποία έχει διάρκεια 5 ωρών όταν είναι πλήρως φορτισμένη.
Διαθέτει εισόδους USB τύπου Α και micro-USB, για συμβατότητα με όλους τους τύπους συσκευών αλλά και οπτική και ομοαξονική ψηφιακή είσοδο, εκτός από την αναλογική. Τέλος οι κάτοχοι του HA-P5 μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν software αναπαραγωγής της Teac για να τον αξιοποιήσουν πλήρως.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...