fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 11:18

Huawei P9 Lite: Επίσημη παρουσίαση

To "μικρό" της σειράς P9, το Huawei P9 Lite, παρουσίασε εχθές επίσημα η Huawei Greece.

 

Παρά την προσιτή του τιμή, που δεν θα ξεπερνά τα 269 ευρώ, το Huawei P9 Lite, διατηρεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από το κορυφαίο hardware που συναντάμε στα ακριβότερα μοντέλα P9 και P9 Plus. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του P9 Lite είναι η εκπληκτική ποιότητα κατασκευής που συνήθως συναντάμε σε smartphones διπλάσιας τιμής. 

Ως προς το hardware το P9 Lite διατηρεί την εξαιρετική οθόνη 5,2 ιντσών Full HD που διαθέτει και το P9, "ρίχνει" όμως τον επεξεργαστή από τον Kirin 955 του P9, στον Kirin 650. Στο μοντέλο που θα διατεθεί στην Ελληνική αγορά, η μνήνη 2GΒ συνοδεύεται από αποθηκευτικό χώρο 16GB, ωστόσο θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και η έκδοση με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Η μοναδική διπλή κάμερα που το P9 φοράει και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Leica, έχει αντικατασταθεί στο P9 Lite, από μια συμβατική κάμερα 13Mpixel, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 8Mpixel. Το P9 Lite χρησιμοποιεί ιδιαίτερα εξελιγμένο αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που αναγνωρίζει αστραπιαία το δάχτυλο μας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μια σειρά άλλες λειτουργίες, εκτός από το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Στην παρουσίαση στα γραφεία της Huawei Greece, διαπιστώσαμε ότι όντως το P9 Lite χαρακτηρίζεται από υπέροχη ποιότητα κατασκευής και σχεδίαση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε συσκευές διπλάσιας τιμής, ενώ το fingerprint reader δίνει στο χρήστη πολλές έξτρα δυνατότητες, εκτός από τη συμβατική του ξεκλειδώματος της συσκευής. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το κορυφαίο μοντέλο της σειράς P9, το εντυπωσιακό P9 Plus, το οποίο προσθέτει στη συνταγή μεγαλύτερη οθόνη AMOLED 5.5 ιντσών, αυξημένη μνήμη 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB και μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. 

Η τιμή του P9 Lite που αναμένεται στην αγορά άμεσα, θα είναι όπως είπαμε 269 ευρώ, με το P9 να κοστίζει 549 ευρώ, ενώ το P9 Plus (που αναμένεται τον Ιούνιο) θα έρθει στη τιμή των 849 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Rotel παρουσίασε τον RA-1592 Marantz HD-CD1 CD player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...