fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 14:07

Definitive Technology BP9000 νέα σειρά ηχείων

Αν δεν έχετε χώρο για subwoofer και δεν σας αρέσουν να κρέμονται καλώδια από τα ηχεία για atmos και DTS:X τώρα έχετε...

… την επιλογή να τα έχετε και πάλι αλλά… κρυμμένα. Η νέα σειρά BP9000 της Definitive Technology αποτελείται από ηχεία δαπέδου που έχουν ενσωματωμένα subwoofer αλλά και ένα πολύ έξυπνο σύστημα πρόσθεσης ηχείων add-on για atmos με σύστημα drop-and-play.

Το σύστημα drop-and-play επιτρέπει να «κουμπώσουμε» τα ηχεία add-on Α90 της εταιρίας στο επάνω μέρος των ηχείων δαπέδου. Τα ηχεία αυτά δεν έχουν μπόρνες αλλά επαφές στο κάτω μέρος από όπου παίρνουν σήμα. Οι επαφές αυτές βρίσκονται στο επάνω μέρος των ηχείων δαπέδου και καταλήγουν σε ξεχωριστές μπόρνες επάνω στο ηχείο δαπέδου αλλά στο κάτω μέρος του μαζί με εκείνες που χρησιμοποιεί το ίδιο. Εάν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ηχεία add-on, μπορούμε να καλύψουμε το κενό των ηχείων δαπέδου στο επάνω μέρος με μεταλλικά καλύμματα.

definitive-technology-drop-and-play.jpg

Υπάρχουν 4 ηχεία δαπέδου, τα μεγαλύτερα BP9080X έχουν ενσωματωμένα τα ηχεία που ακτινοβολούν προς το ταβάνι και έχουν ενσωματωμένα subwoofer των 12 ιντσών μαζί με παθητικούς ακτινοβολητές για ακόμα ισχυρότερο χαμηλό.
Τα μοντέλα BP9020, BP9040 και BP9060 είναι εκείνα με το σύστημα drop-and-play.
Η σειρά έχει επίσης τρία κεντρικά ηχεία τα CS9040, CS9060 και CS9080, ενώ υπάρχουν και ηχεία surround τα SR9040 και SR9060, επιτρέποντας έτσι πολλούς συνδυασμούς μοντέλων και κάλυψη πολλών χώρων αναλόγως μεγέθους.

definitive-technology-family.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...