fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 12:31

Συνεργασία της Pro-ject Audio με την Decca και τη Φιλαρμονική της Βιέννης!

Τη συνεργασία της με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης και την Decca, για τον εορτασμό των 80ών γενεθλίων του μεγάλου αρχιμουσικού Zubin Mehta, ανακοίνωσε η Pro-ject Audio.

Ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο audiophile project, ανακοίνωσε η Αυστριακή εταιρεία Pro-ject Audio. Σε συνεργασία με τη διάσημη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης και τη Universal Music (Decca) και με την ευκαιρία του εορτασμού των 80ών γενεθλίων του σπουδαίου αρχιμουσικού Zubin Mehta, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια ειδική audiophile έκδοση της 2ης συμφωνίας του Mahler, που ηχογράφησε ο Mehta το 1975 για λογαριασμό της Decca Records.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θεωρείται από τους μουσικόφιλους ως ένα από τα πλέον απαιτητικά μεγάλα συμφωνικα έργα για την αξιολόγηση και επίδειξη ενός Hi-End συστήματος, ενώ η αναλογική εγγραφή της Decca είναι μακράν η καλύτερη αποτύπωση της συμφωνίας αυτής από πλευράς ηχητικής ποιότητας. Η επανέκδοση θα είναι σε δύο δίσκους βινυλλίου 180gr, ενώ το remastering έγινε στα Abbey Road Studios από τα original master tape. 

Κατά τον εορτασμό των 80ών του γενεθλίων στις 29 Απριλίου στην αίθουσα Brahms στο Μusikverein στη Βιέννη, ο Zubin Mehta, έλαβε από τη σύζυγο του ιδρυτή της Pro-ject Audio, Mrs Lichtenegger, ένα αντίτυπο του δίσκου βινυλίου και ένα πικάπ Debut Carob Esprit SB.

Να σημειώσουμε  ότι η audiophile επανέκδοση του συγκεκριμένου δίσκου θα διατεθεί στην αγορά αποκλειστικά από την Pro-ject Audio σε περιορισμένο αριθμό 2.000 κοματιών στην τιμή των 18 ευρώ. Η κάθε κόπια LP θα περιέχει και voucher με κωδικό για download του έργου σε αρχεία υψηλής ανάλυσης. 

 

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...