fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 16:51

HTC 10 To δέκα το καλό στον ήχο

Στο 10 έφτασε η HTC. Το νέο της smartphone έχει ηχητικό τμήμα ανάλυσης 24bit για hi-res audio με upscale από 16bit σε 24bit.

Φέρει φροντισμένο ενισχυτή ακουστικών, επιλογή ηχητικών προφίλ και έρχεται με ποιοτικά ακουστικά. Το σημαντικό είναι ότι έχει ηχείο που σχηματίζεται από γούφερ και τουίτερ, έχοντας ενισχυτή για κάθε ηχείο. Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα είναι και συμβατό με το σύστημα MQA της Meridian με αναβάθμιση.


H κάμερα του HTC 10 είναι πολύ εξελιγμένη, όχι μόνο γράφει 4Κ βίντεο με hi-res ήχο, αλλά έχει φακό με υψηλή φωτεινότητα f/1.8, σταθεροποιητή εικόνας, αυτόματη εστίαση με λέιζερ και τεχνολογία Ultra Pixels 12MP. Η κάμερα χρειάζεται 0,6 δευτερόλεπτα για να εστιάσει και μπορεί να γράψει ακόμη και RAW αρχεία. Εμπρός υπάρχει ειδική UltraSelfie κάμερα με ευρεία γωνία λήψης και ανάλυση 5MP.


Ο επεξεργαστής είναι ο Qualcomm Snapdragon 820 στις H.Π.Α. ενώ θα κυκλοφορήσει και με άλλο Snapdragon για άλλες αγορές. Η μνήμη RAM θα είναι 4GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB (ανάλογα την έκδοση) ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτα microSD.


Το HTC 10 έχει σύστημα τάχιστης φόρτισης 3.0 Rapid Charger που βελτιώνει τη διαχείριση της μπαταρίας, όπως για 50% φόρτιση δίδει 30 λειτουργία.


H oθόνη είναι 5,2 ιντσών Quad HD (2560x1440 pixels) και πυκνότητας 564ppi τεχνολογίας LCD με προστασία Gorilla Glass.


Η διάθεση του ξεκινάει νωρίς το Μάιο και η τιμή του θα είναι 699 δολάρια σε φινιρίσματα Glacier Silver και Carbon Gray.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Auralic Altair Streamer και DAC Samsung HW-K950 and HW-K850 Mε Dolby Atmos »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...