fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 10:09

Yamaha WXA-50 και WXC-50 ενισχυτής και προενισχυτής MusicCast


Μας άκουσαν στη Yamaha και έφτιαξαν δύο μοντέλα που «ανοίγουν» το MusicCast σε όλα τα ηχεία και τους ενισχυτές.

Το multi-room της Yamaha είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα multi-room όμως έως τώρα του έλειπε η συσκευή εκείνη που θα το έκανε να μπορεί να δεχτεί τα ήδη υπάρχοντα ηχεία και ενισχυτές και να τα βάλει στο «οικοσύστημά» του.

O ΗΧΟΣ το είχε σημειώσει αυτό και το το είχε αναφέρει στους εκπροσώπους της Yamaha Europe κατά την παρουσίαση του MusicCast στους εκπροσώπους του ελληνικού τύπου και της ελληνικής αγοράς.

Η στιγμή έφτασε και η Yamaha παρουσιάζει τον WXA-50 και WXC-50. Ο WXA-50 είναι ένας ολοκληρωμένος στερεοφωνικός ενισχυτής με ισχύ 65W στο κανάλι, ιδανικός για την οδήγηση μικρών ηχείων.
Ο WXC-50 είναι ο προενισχυτής που επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει σε δύο mode, ένα ως προενισχυτής για οδήγηση τελικού ενισχυτή και ένα ως player για χρήση με ολοκληρωμένους ενισχυτές.

yamaha_wxa50.jpg

Και τα δύο μοντέλα έχουν DAC ES9006. Διαθέτουν Volume Adaptive EQ που ρυθμίζει αυτόματα τα μπάσα και τα πρίμα αναλόγως της έντασης και Advanced Bass Extension για τη βελτίωση του μπάσου όταν χρησιμοποιούνται μικρά ηχεία ραφιού ή ηχεία In-Wall. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer XDP-100R Αναβάθμιση σε MQA Hertz-Audison-Connection »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...