fbpx
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 12:09

Onkyo TX-RZ710 νέα εμφάνιση στην premium σειρά RZ

Το επτακάναλο μοντέλο που τα συγκεντρώνει όλα.

Μετά τους TX-RZ910 και TX-RZ810 έρχεται το τρίτο μοντέλο να δώσει το παρών στη φετινή σειρά των AV ενισχυτών της Onkyo.

Στη σειρά RZ έχουμε καλύτερα ενισχυτικά στάδια, τροφοδοσία και πυκνωτές. Ο TX-RZ710 ενσωματώνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα Dolby Atmos και DTS:X, τα οποία τα υποστηρίζει αλλά ταυτόχρονα έχει και πιστοποίηση THX Select 2 Plus, πράγμα που τον καθιστά ικανό να «γεμίσει» χώρο 2000 κυβικών ποδών, ξεχωρίζοντας τον από τα μικρότερα επτακάναλα μοντέλα TX-SR.

Θα υποστηρίζει το multi-room σύστημα FireConnect που πλέον θα είναι κοινό και για την αδελφή εταιρία της Pioneer, μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο παιχνίδι του πολυζωνικού ασύρματου ήχου. Κοινό θα είναι και το σύστημα AccuReflex το οποίο διορθώνει τη φάση των Dolby Atmos add-on ηχείων βοηθώντας έτσι τον ήχο να φτάνει στο σωστό χρόνο στον ακροατή σε σχέση με τα υπόλοιπα ηχεία. Επίσης θα έχει και Google Cast.

Εξοπλισμένος με 8 εισόδους HDMI και δύο εξόδους με ανεξάρτητη τη δεύτερη για χρήση σε δεύτερη ζώνη, είναι συμβατός με 4Κ/60Hz, HDCP 2.2, και το νέο χρωματικό πρότυπο HDR.

To DAC του είναι το 32bit AK4458, όπως συνηθίζει η Onkyo πλέον σε όλα της σχεδόν τα μοντέλα, ενώ η ισχύς του ενισχυτή ανέρχεται στα 175W στα 6Ω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Esoteric F-03A and F-05 Τελικοί JBL Charge 3 with case »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...