fbpx
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 16:10

hxos eikona show 2015: Η επόμενη ημέρα

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή hxos eikona show 2015 η αποθέωση της τεχνολογίας του ήχου και της εικόνας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Ledra το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης έγιναν τα αποκαλυπτήρια πολλών νέων μοντέλων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μερικά από τα οποία ήταν παγκόσμια πρώτη που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σε live επίδειξη Hi-Fi και High-end συστήματα ήχου, πολυκάναλα home cinema Dolby Atmos και Auro 3D, ενώ κινηματογραφικό παρόν πρόσφεραν προβολείς υψηλής ποιότητας.


Ο δικτυακός κόσμος του ήχου και της εικόνας ήταν εκεί με συστήματα multiroom, streamers, ασύρματα ηχεία και audio servers.


H mobile διάσταση της εποχής μας ήταν περισσότερο παρόν από ποτέ με USB DAC, φορητά mobile player, ακουστικά, bluetooth ηχεία και smartphones.


Ξεχωριστό παλμό έδειξαν οι UHD τηλεοράσεις με τεχνολογία OLED, Quantum Dots και SUHD, αφού οι επισκέπτες για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να δουν τα καλύτερα και τα κορυφαία μοντέλα της παγκόσμιας αγοράς.


Ευχαριστούμε τις περισσότερες από 50 εταιρίες που εκπροσωπούν πάνω από 400 κατασκευαστές για τη συμμετοχή τους, επίσης ευχαριστούμε τους επισκέπτες από το εξωτερικό και από την εκτός Αθηνών Ελλάδα.


Πάνω από όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 4.613 επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, περιηγήθηκαν στην Έκθεση με ενθουσιασμό και γνώση, αφιέρωσαν χρόνο για ακροάσεις, θεάσεις και ερωτήσεις, βιώνοντας από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις της εποχής μας.


Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της άλλης Ελλάδας, αυτής του πολιτισμού και της τεχνολογίας.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη όπου θα γιορτάσουμε μ’ ένα θεματικό show την εικόνα της υπέρ-υψηλής ευκρίνειας και για τις 26-27 Νοεμβρίου 2016 όπου θα διοργανωθεί το επόμενο hxos eikona show 2016.

Η Γιορτή συνεχίζεται στο επόμενο τεύχος του ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ #500. Πεντακόσια τεύχη...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Integra Πρεμιέρα στην Ελλάδα Epson EH-LS10000 @ hes 2015 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...