fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 10:40

AfterMaster TV Σταθερός ήχος στην TV

Στην Ελλάδα με τα φτωχά σε ποιότητα ψηφιακά κανάλια της Degia, όπου εκπέμπουν χωρίς έλεγχο ότι σήμα θέλουν, οι θεατές είναι απροστάτευτοι.

Πόσες φορές παρακολουθώντας μια εκπομπή στην τηλεόραση η ένταση της φωνής αυξάνει πάνω από 10 φορές όταν αρχίζουν οι διαφημίσεις με άκρως ενοχλητικό αποτέλεσμα για τα αυτιά, την ησυχία μας και  τη συσκευή μας;

Η αυτόματη κίνηση είναι να μειώσουμε τη φωνή από το τηλεχειριστήριο, ενώ σε μερικές κακές σε ήχο τηλεοράσεις, ο ήχος των διαφημίσεων είναι από απαίσιος μέχρι… ικανός να κάψει τα μεγάφωνα της συσκευής μας.

Μια εταιρία που έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter παρουσίασε το AfterMaster TV, μια συσκευή που περιορίζει το παραπάνω πρόβλημα. Μειώνει δηλαδή τις παραμορφώσεις και τις υψηλές εντάσεις ήχου ενός καναλιού, ώστε η στάθμη να είναι πάντα σταθερή.

ΤAfterMaster TV υπόσχεται καθαρότερο ήχο, πιο λεπτομερή και με πιο εκτεταμένη απόκριση. Μπορεί να συνδεθεί ανάμεσα στην τηλεόραση και στην πηγή μας που μπορεί να είναι από PlayStation μέχρι ο δέκτης της OTE TV.

aftermaster-2.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Focal Dome Flax 5.1.2 για Dolby Atmos ViVA Egoista 2A3 @ hes2015 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...