fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 09:04

Denon AVR-X6200W Με Dolby Atmos, DTS:Χ και Auro-3D

Ανεβάζει τον πυρετό στους ενισχυτές AV η Denon. Ρίχνει στην αγορά τον Οκτώβριο τον νέο μεγάλο της ενισχυτή AV, τον AVR-X6200W που είναι εξοπλισμένο με όλα τα τελευταία.

Πρόκειται για έναν ισχυρό ενισχυτή 9 καναλιών με 205W στο κανάλι με 4 επεξεργαστές Sharc.  Ο ενισχυτής έχει διακριτό σχεδιασμό με έμφαση στο ρεύμα, κάτι που ονομάζει η Denon ως DHCΤ (Denon High Current Transistors). Για την επεξεργασία των σημάτων ήχου υπάρχει το Dynamic Discrete Surround Circuit High Definition με επεξεργασία AL24 Plus.

Υπάρχει υψηλής ποιότητας DAC, Denon Link-HD για τη μεταφορά δεδομένων από τα συμβατά Blu-ray players της Denon για χαμηλό jitter. O AVR-X6200W είναι εξοπλισμένος με αποκωδικοποιητή Dolby Atmos και Dolby Surround Upmixer.


Δεδομένου ότι μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 11.2 κανάλια, ο AVR-X6200W προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Με την προσθήκη ενός ενισχυτή 2 καναλιών προσφέρει διαμορφώσεις ηχείων 9.1.2 και 7.1.4, για παράδειγμα, κατά Dolby Atmos. Το ίδιο θα συμβεί με δωρεάν firmware για το DTS:X και DTS Neural:X Upmixer. Επιπλέον, θα μπορεί να παίξει και Auro-3D (κατόπιν πληρωμής) που επιτρέπει άλλη εμπειρία 3D ήχου.

Ο ενισχυτής παρέχει δεύτερη ή τρίτη ζώνη μέσα στο σπίτι, έχει έξοδο προενίσχυσης 13.2 καναλιών,θύρα RS232 και ισοστάθμιση Audyssey MultEQ XT32 (Pro-Ready) αλλά και Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ και Sub EQ ΗΤ.


Για την εικόνα υπάρχουν 8 είσοδοι HDMI 2.0a (μία μπροστά) και 3 έξοδοι HDMI με υποστήριξη HDCP 2.2. Ο ενισχυτής επίσης έχει μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας βίντεο που μετατρέπει τα σήματα βίντεο SD και HD σε Ultra HD. Χάρη στις τρεις εξόδους HDMI, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, για παράδειγμα, στο σαλόνι τους ταινία με surround ήχο, ενώ στο άλλο δωμάτιο να έχουν ένα στερεοφωνικό πρόγραμμα με εικόνα από άλλη πηγή. Ο AVR-X6200W έχουν πιστοποιηθεί κατά ISFccc.


Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις δικτυακές δυνατότητες της συσκευές. ‘Eχουμε Bluetooth για streaming μουσικής από smartphones. Επίσης είναι συμβατός κατά AirPlay, βλέπει δίσκους NAS, παίζει ιντερνετικό ραδιόφωνο, Spotify Connect και υποστηρίζει αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης όπως FLAC, AIFF και DSD.


Ο AVR-X6200W θα κυκλοφορήσει σε premium ασημί και μαύρο φινίρισμα και η τιμή του θα είναι 2299 ευρώ.

DenonAVR-X6200WSHARCD1.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer SBX-B70 ηχοβάση και streamer Blumenhofer Genuin FS 3 MK 2 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...