fbpx
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 16:39

HTC One M9+ Πιο βελτιωμένο

Το HTC One M9+ έχει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 2Κ με πρωτοποριακή ασφάλεια Fingerprint, αλλά και την τεχνολογία HTC BoomSound με ήχο Dolby Audio surround.

Η αναβαθμισμένη Duo Camera της HTC υπόσχεται φωτογραφίες υψηλού επιπέδου.


Η συσκευή είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο και ξεχωρίζει την αίσθηση πολυτέλειας. Οι διπλοί, ασημί και ροζ, τόνοι του φινιρίσματος  διαθέτουν γυαλιστερές πλευρές σε χρυσό, οι οποίες καταλήγουν αβίαστα σε μια πλάτη βουρτσισμένου ασημιού.


Το HTC One M9+ είναι ένα ιδανικά διαμορφωμένο smartphone με λειτουργία HTC Sense 7. Xάρη στη δυνατότητα UFocus μπορείς να επιλέγεις το σημείο εστίασης και να δημιουργείς πορτρέτα. Η δυνατότητα Copy & Paste επιτρέπει να επικολλάς ένα πρόσωπο από μία φωτογραφία σε κάποια άλλη, ενώ η δυνατότητα Dimension Plus αξιοποιεί το φαινόμενο της προοπτικής και απογειώνει τις φωτογραφίες σου.


Το HTC One M9+ διαθέτει Duo κάμερα 20 MP, βίντεο επιπέδου 4Κ. Ο φακός του διαθέτει κάλυμμα με επίστρωση ζαφειριού που προσφέρει έξτρα προστασία από γρατσουνιές.


H τεχνολογία HTC BoomSound, τα εμβληματικά διπλά μπροστινά ηχεία της οικογένειας HTC One συνδυάζονται τώρα με προσομοίωση ήχου 5.1 Dolby Audio surround, σύστημα Allplay για multiroom ενώ ο ήχος είναι high-res 24-bit.  


To HTC One M9+ διαθέτει νέο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πολλαπλών κατευθύνσεων, τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος της συσκευής για εύκολη πρόσβαση.


Κυκλοφορεί τον Αύγουστο.

Επεξεργαστής είναι ο  Mediatek helio  X10 2.2GHz οκταπλού πυρήνα.
Φωτογραφική: f/2.2, φακός 27.8mm, εγγραφή βίντεο 4Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha CD-N301 CD player Marshall London Smartphone με hi-fi επεκτάσεις »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...