fbpx
Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 18:00

Sony Xperia Z3+ Με hi-res ήχο

Η Sony έχει πια το Xperia Z3+, ένα smartphone με λεπτή σχεδίαση (6.9 mm) και βάρος(144 γρ.).

Είναι αδιάβροχο και έχει αντοχή στη σκόνη. Το Z3+ διαθέτει μία θύρα USB χωρίς καπάκι κάτι που καθιστά ευκολότερη και πιο βολική την φόρτιση του.

Έχει γυαλιστερό φινίρισμα στο μεταλλικό πλαίσιο. Το Z3+ θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα εξελιγμένα χρώματα, στο κλασικό μαύρο και λευκό προστίθενται και νέες αποδόσεις του Copper και του Aqua Green.

Το Z3+ έχεις κάμερα 20.7MP, αισθητήρα Exmor RS, επεξεργαστή BIONZ και ευρυγώνιο φακό 25mm G lens. Επίσης έχει HDR στις φωτογραφίες και στο βίντεο, αλλά και 4K για βιντεοσκόπηση.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5MP με ευρυγώνιο φακό 25mm για selfies. Το βίντεο είναι Full HD 1080p. Η μπαταρία διαρκεί 2 ημέρες, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 810, η οθόνη 5.2 ινστών full hd με επεξεργαστή X-Reality.


Κατά τα άλλα έχουμε στον ήχο high-Res Audi με DSEE HX για να αναβαθμίζει τα MP3 ή AAC, LDAC στο Bluetooth και δυνατότητα να συνδεθεί με PS4 Remote Play ώστε να χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4.


Διαθεσιμότητα και προδιαγραφές
Η διάθεση του Xperia Z3+ θα ξεκινήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο 2015 τόσο στην έκδοση Sinlge SIM όσο και σε Dual SIM παραλλαγή.

Στην Ιαπωνία είχει κυκλοφορήσει ως Ζ4.

21_Xperia_Z3_Plus_Blue_Group.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Reference 3A Taksim Νέο ηχείο Musical Fidelity MX-DAC »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...