fbpx
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2015 09:06

LG Μνημονιακή τηλεόραση

Ενώ στις προηγμένες χώρες μας απασχολεί η τηλεόραση να είναι UHD TV και να έχει Smart TV πλατφόρμα σε άλλες περιοχές του κόσμου αναζητούν άλλες δυνατότητες.

Για παράδειγμα η νέα τηλεόραση LG που θα κυκλοφορήσει για την Ινδία, την Λατινική Αμερική και άλλες περιφερειακές αναδυόμενες αγορές έχει τις εξής δυνατότητες.

Ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα για να παίζει δυνατά ήχο με ισχυρά μπάσα αφού ο καταναλωτής δεν έχει περισσευούμενα χρήματα για ηχομπάρες και κόμπακτ hi-fi συστήματα. Μάλιστα έχει και δυνατότητα Bollywood mode για να αυξάνει περισσότερο η ένταση του ήχου.


Αυτονομία έως και 90 λεπτά αφού η τροφοδοσία από την πρίζα δεν είναι πάντα σταθερή ενώ υπάρχουν και μεγάλες πτώσεις τάσης. Δηλαδή η τηλεόραση έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε χώρες της Δυτικής Αφρικής


Ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης αφού σε πολλές τέτοιες χώρες δεν υπάρχει επίγεια κάλυψη καναλιών παρά μόνο δορυφορική.

Έτσι η νέα τηλεόραση της LG δέχεται κατευθείαν δορυφορικό πιάτο.


Για τη Λατινική Αμερική όπου οι οπαδοί του ποδοσφαίρου είναι πολλοί η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα Arena Mode για να βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο όταν δείχνει ποδόσφαιρο. Παράλληλα περιέχει και αυτόματη εγγραφή άλλου καναλιού με ποδόσφαιρο, ενώ βλέπουμε άλλο.


Αλήθεια μια τέτοια τηλεόραση θα έπιανε στην Ελληνική αγορά;

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Monster Superstar BackFloat Πλωτό ηχείο hxos @ YouTube »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...