fbpx
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 11:14

HTC One M9 Ηχο-smartphone

Δυνατό στον ήχο δείχνει το τρίτης γενιάς smartphone HTC One (Μ9) που αναμένεται σύντομα στην αγορά.

Είναι βέβαια ένα ακριβό τηλέφωνο, κατηγορίας 700 δολαρίων, με σασί από μέταλλο σε δύο τόνους: ασημί και χρυσό.


Το σημαντικό με το νέο smartphone της HTC είναι ο ήχος του. Αυτό παίζει Flac 192/24, έχει DAC 192/24 και χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία Dolby Atmos της Dolby. Εδώ η Dolby εφαρμόζει HRTF και ακυρώσεις διαφωνίας στον ήχο ώστε να πετύχει surround ήχο από οποιαδήποτε πηγή τόσο για τα ακουστικά όσο και για τα εμπρός ηχεία του κινητού.


Υπάρχει ακόμη δυνατότητα streaming 192/24 μέσω της δυνατότητας HTC Connect που έχουν οι ενισχυτές ΑV της Pioneer, ενώ αναφέρουν ότι το νέο HTC One φέρει δυνατότητα multi-room με τη βοήθεια του συστήματος AllPlay της Qualcomm. Αυτό είναι συμβατό με τα multi-room της Panasonic, Harman/Κardon (Omni) και άλλων κατασκευαστών ήχου.


Στην εικόνα έχουμε 4Κ βίντεο, DLNA, Miracast, 32GB μνήμη και δυνατότητα να δέχεται στην υποδοχή κάρτας-μνήμης την 200GB κάρτα SD που παρουσίασε η SanDisk.

Κατά τα άλλα το κινητό θα έχει το νέο Sense 7 UI, οθόνη 5 ιντσών 1080p, Android 5.0 Lollipop, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 64-bit (8-πύρηνος) που τρέχει στα 4x2GHz και 4x1.5GHz, μνήμη 3GB RAM και μπαταρία 2.840mAh.
Η πίσω κάμερα είναι 20ΜP με δυνατότητα να πιάσει βίντεο 4Κ και η εμπρόσθια κάμερα θα είναι τεχνολογίας UltraPixel για πιο καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DSD player για iOS and Android Sonus Faber Chameleon Νέα σειρά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...