fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:49

Huawei MediaPad X2 Oκταπύρηνο 64 bit

Όντας το πιο λεπτό phablet στον κόσμο με μόλις 7-ιντσες, το Huawei MediaPad X2 κυκλοφορεί με πάχος 7.28χιλ. μόνο.

Το μεταλλικό σώμα προσφέρει ένα κομψό και επαγγελματικό look. Ο συμπαγής του σχεδιασμός οθόνης χωρίς περιθώρια, προσφέρουν μια αναλογία οθόνης-προς-σώμα 80%, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση με ένα χέρι. Το Huawei MediaPad X2 είναι ο τέλειος σύντροφος που συνδυάζει τα πάντα: το τηλέφωνο, το tablet, τον πλοηγό, τη φορητή μπαταρία, το mobile hotspot και την ψηφιακή camera, δημιουργώντας μια καλύτερη εμπειρία σύνδεσης για καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Με HD IPS οθόνη 7 ιντσών ultra 1200 x 1920 HD IPS που προσφέρει ανάλυση μέχρι 323ppi, το Huawei MediaPad X2 εγγυάται ενισχυμένη ευκρίνεια.

Η ευρεία γωνία έκτασης μέχρι 178 μοίρες, εξασφαλίζει βέλτιστη απεικόνιση ακόμη κι όταν η συσκευή βρίσκεται σε κλίση. Η οθόνη αφής LTPS HD παρέχει απίστευτα ζωηρή και δυναμική οπτική εμπειρία ενώ η CABC τεχνολογία προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης για να εξασφαλίσει αποτελεσματική διαχείριση μπαταρίας.


Με ultra οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz Kirin 930, το Huawei MediaPad X2 υποστηρίζει LTE Cat6 συνδεσιμότητα με ταχύτητες download μέχρι 300Mbps. Με μια πανίσχυρη μπαταρία 5.000mAh πολυμερών λιθίου, που είναι η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα στον κλάδο, το Huawei MediaPad X2 εγγυάται μια ολόκληρη μέρα βαριάς χρήσης.

Εξοπλισμένο με μια πίσω κάμερα 13MP, το Huawei MediaPad X2 έχει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ενσωματώνει λειτουργία προσαρμογής μέτρησης εστίασης μετά τη λήψη της φωτογραφίας, λειτουργία off-screen λήψης, καθώς και μετρητή εστίασης και έκθεσης. Τραβάει φωτογραφίες που η ποιότητά τους συγκρίνεται με εκείνες μιας DSLR κάμερας. Η μπροστινή κάμερα 5MP έχει διάφραγμα F2.4 και ευρεία γωνία 22 χιλ, που είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις selfie μετά την άψογη πανοραμική λήψη.

Το Huawei MediaPad X2 θα κυκλοφορήσει σε standard 2G RAM+ 16GROM έκδοση σε ασημί σώμα και premium έκδοση με 3G RAM και 32GROM επιλογή αποθήκευσης, σε ροζ χρυσό σώμα. Και οι δύο εκδόσεις είναι dual-sim και υποστηρίζουν 4G δίκτυο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huawei TalkBand N1 Ακουστικά Sony LDAC Bluetooth ακουστικά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...