fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 19:49

Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge

Η Samsung ανακοίνωσε τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.

 

Προσεκτικά δημιουργημένα από μέταλλο και γυαλί, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και ισχυρές λειτουργίες. Το Galaxy S6 Edge, ειδικότερα, προσφέρει σταθερό κράτημα και εμπειρία θέασης με την, πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Το γυάλινο σώμα του, κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning Gorilla Glass 4, είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, όπως λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz) και πράσινο (Green Emerald), τα οποία αντανακλούν το φυσικό φως.


Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο κάμερες με φακό F1.9 και οι αισθητήρες εικόνας στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ). Επιπροσθέτως, έχουμε τις λειτουργίες Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) και IR Detect White Balance.

Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο.

Γρήγορη φόρτιση, χωρίς καλώδιο
Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης (πιστοποιημένη με WPC και PMΑ), τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θέτουν νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Οι συσκευές είναι συμβατές με κάθε ασύρματο pad που κυκλοφορεί και υποστηρίζει τα πρότυπα WPC και PMA. Επίσης, η ταχύτητα της ενσύρματης φόρτισής τους είναι 1,5 φορά πιο γρήγορη από το Galaxy S5, προσφέροντας περίπου 4 ώρες αυτονομίας, μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Είναι λεπτά με πάχος 6.8mm / 7.0mm Edge και ελαφριά με βάρος 138g / 132g Edge. Ως επεξεργαστής έχουν τον Exynos στα 64-bit με νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και flash μνήμη UFS 2.0 προσφέρει υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα μνήμης, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Επιπροσθέτως, χάρη στο νέο hardware 1440P/VP9 βασισμένο σε codec, οι χρήστες απολαμβάνουν βίντεο streaming σε υψηλή ανάλυση, ξανά με πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Η οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD Super AMOLED προσφέρει στους χρήστες την υψηλότερη πυκνότητα σε pixels (577ppi) αλλά και υψηλή φωτεινότητα.

Εύκολες και ασφαλείς mobile πληρωμές
Το Samsung Pay, ένα νέο κι εύχρηστο σύστημα mobile πληρωμών, θα λανσαριστεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge στις ΗΠΑ στο δεύτερο εξάμηνο του 2015. Με την προστασία που προσφέρουν το Samsung KNOX και η αναγνώριση αποτυπωμάτων, το Samsung Pay συνεργάζεται με τις τεχνολογίες NFC (Near Field Communication) και MST (Magnetic Secure Transmission), ώστε να μην κρατά στοιχεία για τη συσκευή, τον αγοραστή ή τον εκδότη της κάρτας.

Ενισχυμένη ασφάλεια
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι κατασκευασμένα, αξιοποιώντας το αναβαθμισμένο Samsung KNOX, προσφέροντας ουσιαστική προστασία σε πραγματικό χρόνο. Και οι δύο συσκευές ενδείκνυνται και για εταιρική χρήση, με τις κορυφαίες αναβαθμίσεις MDMs και KNOX διαθέσιμες με το λανσάρισμα, με σκοπό να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν τη διαχείριση των φορητών συσκευών. Επιπροσθέτως, με το χαρακτηριστικό Find My Mobile προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα σε συσκευές που έχουν χαθεί, μέσω μιας σειράς υπηρεσιών, όπως το νέο, απομακρυσμένα ελεγχόμενο, “Reactivation Lock”. Το εξελιγμένο σύστημα για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει γρήγορο έλεγχο ταυτότητας και αποθηκεύει κωδικοποιημένα μηνύματα σε ασφαλές περιβάλλον.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2015, σε εκδόσεις των 32/64/128 GB, σε χρώματα λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz – μόνο για το Galaxy S6) και πράσινο (Green Emerald – μόνο για το Galaxy S6 Edge).

 

Χαρακτηριστικά SamsungGalaxyS6 και GalaxyS6 Edge

 

Galaxy S6

Galaxy S6 edge

Δίκτυο

LTE Cat.6 (300/50Mbps)

Οθόνη

5.1’’ Quad HD(2560x1440) 577ppi, Super AMOLED

5.1’’Quad HD(2560x1440) 577ppi, Super AMOLED, Dual edge

Επεξεργαστής

Quad 2.1GHz + Quad 1.5Ghz, επεξεργαστής Octacore application

Λειτουργικό Σύστημα

Android 5.0 (Lollipop)

Κάμερα

16MPOIS(οπίσθια), 5MP (μπροστινή)

Βίντεο

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM, VP9

Ήχος

Audio Codec : MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC, OPUS

Audio Format: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Λειτουργίες κάμερας

Quick Launch, Tracking AF, Auto Real-time HDR (μπροστάπίσω), F1.9, Low Light Video (μπροστάπίσω), High Clear Zoom, IR Detect White Balance, Virtual Shot, Slow Motion, Fast Motion, Pro Mode, Selective Focus

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Ultra Power Saving Mode

Download Booster

S Health 4.0

Samsung Pay

Smart Manager

Microsoft Apps(OneDrive 115GB for 2 years, OneNote)

Sound Alive+

Themes

Quick Connect

Private Mode

S Finder, S Voice

Υπηρεσίες GoogleMobile

Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube

Συνδεσιμότητα

WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), HT80 MIMO(2x2) 620Mbps, Dual-band, Wi-Fi Direct, Mobile hotspot

Bluetooth®: v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT+

USB: USB 2.0

NFC

IR Remote

Αισθητήρας

Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτός, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας εγγύτητας, Πυξίδα, Βαρόμετρο, Αισθητήρας Δακτυλικού Αποτυπώματος, Hall, HRM

Μνήμη

RAM: 3GB, LPDDR4

Εσωτερική μνήμη: 32/64/128GB, UFS 2.0

Ασύρματη φόρτιση

WPC1.1(4.6WOutput) & PMA 1.0(4.2W) συμβατή

Διαστάσεις

143.4 x 70.5 x 6.8mm, 138g

142.1 x 70.1 x 7.0mm, 132g

Μπαταρία

2,550mAh

2,600mAh

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Microsoft Lumia 640 and Lumia 640 XL Lenovo VIBE Shot »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...