fbpx
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 11:49

Esoteric K-07X and K-05X

Δύο νέα player από την Esoteric που ανήκει στην Teac που ανήκει στην Gibson.

Τα νέα player είναι το μεγάλο K-07X και το λιγότερο μεγάλο K-05X που αναφέρονται ως USB DAC/SACD player. Οι συσκευές έχουν 32μπιτο DAC με δυνατότητα DSD μέχρι τα 11.2ΚΗz.


Τα player βασίζονται στο κορυφαίο τσιπάκι DAC της Asahi Kasei Electronics με τον κωδικό AK4490, τοποθετημένο σε παράλληλη διαφορετική τοπολογία. Είναι εφοδιασμένα με μεγάλο custom ρολόι που χρησιμοποιεί κρυστάλλους ακριβείας για καταπολέμηση του jitter.

Η έξοδος είναι dual mono, με buffer και XLR αλλά και RCA έξοδο. Tο τροφοδοτικό γραμμικό με μεγάλο EI μετασχηματιστή για το K-07X και τοροειδή για το Κ-05Χ και με πυκνωτές 500.000μF ανά κανάλι.


Το καλό βέβαια ως Esoteric είναι ο μηχανισμός οδήγησης του δίσκου, το τράνσπορτ. Εκεί διαφοροποιούνται τα δύο νέα μοντέλα.


Το K-07X έχει τον μηχανισμό VOSP με τρομερή ακρίβεια, στιβαρότητα και έλεγχο της ακτίνας λέιζερ. Το K-05X φέρει το μηχανισμό VRDS-NEO φτιαγμένο από αλουμίνιο, πλαστικό και κινητήρας με πολλούς ελέγχους.

esoteric-3.jpg

esoteric-4.jpg


Κατά τα άλλα έχουμε ψηφιακά φίλτρα, δυνατότητα upscaling στον ήχο και η τιμή του Κ-05Χ είναι 3.200 ευρώ, ενώ του Κ-07Χ είναι 4.300 ευρώ χωρίς του φόρους.

 

esoteric-2.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Questyle @ Audio Evolution Naim NAC-N272 Δικτυακός προενισχυτής »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...