fbpx
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 16:17

Samsung EU Forum 2015 @ Monaco

Με επικεφαλής την τηλεόραση SUHD στις 88 ίντσες (88JS9500) κατέβηκε η Samsung στο Μόντε Κάρλο για να παρουσιάσει την γκάμα της για το 2015. Παράλληλα έδειξε τα νέα multi-room ηχητικά συστήματα WAM7500 και WAM6500.

Η Samsung συνεχίζει να σηματοδοτεί και την αγορά φωτογραφικών με τη νέα NX500, εμπνευσμένη από τη σειράς NX1.


Επίσης η Samsung έχει νέα σειρά smartphones τα Galaxy Α.


Παρουσιάζοντας την Samsung 88JS9500, με νανοκρυσταλλική τεχνολογία, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων SUHD που είδαμε πρώτοι στο Λας Βέγκας, δείχνουν ότι θα έχουμε καλή εικόνα φέτος και χρώμα 64 φορές περισσότερο από τις συμβατικές τηλεόρασεις.


Όπως στο Λας Βέγκας έτσι και στο Μονακό η Samsung μίλησε για τη συνεργασία της με την 20th Century Fox, ώστε να υπάρχει περιεχόμενο για τις SUHD τηλεοράσεις.
Η Samsung συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Fox Innovation Lab για να ξαναδημιουργηθεί η ταινία «Η ζωή του Πι» για τις τηλεοράσεις SUHD.
Το 2015, όλες οι Samsung Smart TV θα έχουν λειτουργικό σύστημα Tizen OS, ώστε να προσφέρουν καλύτερη συνδεσιμότητα και περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες.


Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρείς σειρές SUHD. Τις JS9500, JS9000 και JS8500 σε μεγέθη από 48 έως 88 ίντσες.


Η Samsung παρουσίασε επίσης τις νέες κυρτές ηχομπάρες 8500 που θα καλύπτουν κυρτές τηλεοράσεις από 48 έως 78 ίντσες. Αυτή η λύση ήχου παρέχει ήχο 9.1. Οι κυρτές ηχομπάρες έχουν ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση, streamάρουν μουσική και λειτουργούν ως multi-room.


Η νέα κάμερα NX500 είναι εξοπλισμένη με το νέο επεξεργαστή DRIMe5, έχει νέο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης, και αισθητήρα APS-C 28-megapixel BSI.
Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αισθητήρες CMOS, ο BSI παρέχει χαμηλότερο θόρυβο για καλές λήψεις ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

7-EV-NX500_1.jpg


Αυτή η νέα compact φωτογραφική μηχανή NX500, χωράει στην παλάμη του χεριού, προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi.


Η Samsung επεκτείνει τη γραμμή της υπέρλεπτων smartphones Galaxy Α στην Ευρώπη. Έχουμε τα μοντέλα Galaxy Α7, Α5 και Α3 που είναι εξοπλισμένα με μια εμπρόσθια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel που εξασφαλίζει μεγάλα selfies και προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως την ικανότητα δημιουργίας κινούμενων εικόνων GIF. Τα κινητά έχουν συμπαγή metal σχεδιασμό και έχουν εξαιρετικά λεπτό πάχος.


Ακόμη η Samsung παρουσίασε το νέο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών MX7, με Quad Core CPU της (+ DSDF) για να αυξάνει την απόδοση και να μειώνει τους χρόνους αναμονής. Ο φωτισμός του MX7 διαρκεί μόλις 18 δευτερόλεπτα και από την κατάσταση αναμονής χρειάζεται μόλις 12 δευτερόλεπτα.

Ο εκτυπωτής παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας εκτύπωσης με ανάλυση 1200 dpi όταν λειτουργεί σε πλήρη ταχύτητα. Χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσετε μονόχρωμη σελίδα και 4,5 δευτερόλεπτα για έγχρωμη.


Ο MX7 έχει επίσης υπερ-γρήγορη απόδοση στο χρόνο σάρωσης, με τελική ταχύτητα έως και 120 διπλής όψης εικόνες ανά λεπτό και έως 240 διπλής όψης εικόνες ανά λεπτό. Υποστηρίζει επίσης ταχύτερες συνδέσεις Wi-Fi (ac).

O MX7 είναι επίσης εξοπλισμένος με τεχνολογία Bluetooth Low Energy. Τέλος υπάρχει και οθόνη 10,1 ιντσών με λειτουργικό Android για εύκολη προεπισκόπηση.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...