fbpx
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

1ο Headphone Festival

Ως γνωστόν, η αγορά των ακουστικών βρίσκεται σε άνθηση και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμια. Σε τούτο συμβάλλει η τεχνολογική εξέλιξη των smartphone και των αρχείων μουσικής υψηλής ανάλυσης. 

Για αυτό το λόγο στις 4 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Σάββατο, στο Ξενοδοχείο Caravel, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 Αθήνα, στις αίθουσες Μυκήνες και Πέλλα θα διεξαχθεί το 1ο Headphone Festival, η πρώτη στην Ελλάδα έκθεση ακουστικών.

Η διοργάνωση γίνεται με πρωτοβουλία και ευθύνη του συλλόγου η "Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου & Μουσικής" και της ιστοσελίδας avclub.gr

Θα συμμετέχουν με τα προϊόντα τους εταιρείες που αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των σημαντικότερων κατασκευαστών του χώρου.

Σκοπός της Έκθεσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό με τις τεχνολογίες ακουστικών, ενισχυτών ακουστικών, ψηφιακών μετατροπέων και των λοιπών αξεσουάρ, και να δείξει τις δυνατότητες τους και προπάντων την ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν στην μουσική αναπαραγωγή, ώστε να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν την ηχητική απόδοση και ποιότητα ενός μεγάλου πλήθους διαφορετικών ακουστικών, ενισχυτικών, DAC και αξεσουάρ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

HeadFi-Brands-Poster_2.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Roksan K3 CD player and Integrated Amp Βραβείο EISA LG G3 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...