fbpx
Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 00:00

Panasonic multi-room σύστημα

Η Panasonic κυκλοφορεί τελευταία τρία μοντέλα ενεργών ηχείων με δυνατότητα δικτύωσης και multi-room. Αυτά μπορούν να παίξουν μουσική από το κινητό μας αλλά και από υπηρεσίες όπως Spotify, Napster και Aupeo!

 

Ο έλεγχος αυτός γίνεται μέσω της app με την ονομασία Panasonic Music Streaming. Η οικογένεια περιλαμβάνει τα σταθερά ασύρματα ηχεία SC-ALL8 με ισχύ 80W, το ευέλικτο SC-ALL3 με ισχύ 40W και τον δέκτη δικτύου SH ALL1C ώστε να δημιουργηθεί το σύστημα multi-room.


Τα ηχεία αυτά αναγνωρίζονται αυτόματα μεταξύ τους και μπορούν να δημιουργήσουν multi-room εύκολα και απρόσκοπτα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι όλα ελέγχονται άμεσα μέσω της app των αντίστοιχων υπηρεσιών streaming τόσο για Android όσο και για iOS.


Τα ηχεία χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως τη δεύτερη γενιά του ενισχυτή LincsD και XBS Μaster για τις χαμηλές συχνότητες.  Eπίσης για το multi-room βασίζονται στην τεχνολογία AllPlay της Qualcomm.

 

SC-ALL8: 2.1 ήχο με 80 watt
Αυτό έχει 12εκ. γούφερ και δύο τουίτερ 2,5 εκ., έχει διαστάσεις 373 x 224 x 139 χιλιοστών και υποδοχή AUX.

SC-ALL3: Με ισχύ 40W
To ηχείο αυτό παίζει οριζόντια ή κάθετα, έχει 8εκ. γούφερ και δυο τουίτερ 2,5 εκ.


SH ALL1C: Για το δίκτυο
Η συσκευή αυτή έχει ψηφιακές και αναλογικές εισόδους, αλλά και DAC επιπέδου 192KHz/24bit για να συνδέσουν εκεί τις υπάρχουσες μονάδες ήχου που έχουμε και σκοπό να τις steamάρουμε στο σύστημα.


Οι τιμές τους είναι SC-ALL8 στα 299 ευρώ, SC-ALL3 στα 249 ευρώ και SH-ALL1 στα 199 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...