fbpx
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 00:00

Pioneer SC-LX88, SC-LX78 and SC-LX58 Οι μεγάλοι του 2014

Τα τρία κορυφαία μοντέλα ενισχυτών AV ανακοίνωσε η Pioneer, είναι τα SC-LX88, SC-LX78 και SC-LX58. Η ναυαρχίδα SC-LX88 προσφέρει όχι λιγότερο από 260W σε όλα τα κανάλια. O SC-LX78 παράγει 250W ανά κανάλι, ενώ ο SC-LX58 διαθέτει 240W ανά κανάλι. 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα αυτά μοντέλα είναι πλήρως εξοπλισμένα για την εποχή του HDMI 2.0. Είναι έτοιμοι να αναλάβουν βιντεοσήματα 4K/60p/4: 4:4 ανάλυσης Ultra HD, ενώ παρέχουν χαμηλότερης ανάλυσης upconversion σε 4K.

Οι νέοι ενισχυτές AV είναι εξοπλισμένοι με EQ στο subwoofer που είναι μέρος του νέου συστήματος ιστοστάθμισης Advanced MCACC Pro (Multi-Channel Acoustic Calibration System). Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν διπλές εξόδους subwoofer. Το MCACC Pro επιτρέπει να ρυθμίσουμε ανεξάρτητα τις δύο εξόδους subwoofer.

Οι SC-LX88, SC-LX78 και SC-LX58 είναι συμβατά με τη νέα πλατφόρμα Dolby Atmos (αναβάθμιση με λογισμικό που θα γίνει μέσα καλοκαίρι). Αυτό εισάγει ένα νέο επίπεδο "ύψος" στον ήχο που βασίζεται επάνω από το τρέχον surround set-up των 5.2/7.2 καναλιών. Ο surround ήχος μοιάζει με «ημισφαίριο» και εκτείνεται πολύ πέρα από τα όρια του χώρου, αναπαράγει ένα καλύτερο, πιο έντονο και πιο πιστό με τη πραγματικότητα ήχο.

Δεδομένου ότι οι νέοι δέκτες AV της σειράς SC έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν συστήματα AV, προσφέρουν εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας. Όλα τα μοντέλα είναι DLNΑ, ενώ για Wi-Fi δέχονται μετατροπέα LAN.

Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η μία ή η άλλη σύνδεση για audio streaming, λαμβάνουν ιντερνετικό ραδιόφωνο (vTuner) και Spotify. Επίσης όλα τα νέα μοντέλα προσφέρουν επίσης υποστήριξη AirPlay και MHL συνδεσιμότητα για συσκευές Android, HTC Connect και Bluetooth (συμβατό με aptX).

Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με DAC Sabre και μπορούν να παίξουν DSD / WAV / FLAC / AIFF / ALAC αλλά και FLAC / WAV 5.0 και 5.1 (24-bit/96kHz).

Υπάρχει λογισμικό AVNavigator το οποίο εκτελείται σε iPad, iPhone, iPod touch, Android ή ένα PC ή Mac. Επιπλέον, υπάρχει η app iControlAV5.

Τα μοντέλα SC-LX88, SC-LX78 και SC-LX58 είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή ασημί χρώμα. Το SC-LX58 θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο, και τα μοντέλα SC-LX88 και SC-LX78 από τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « iFI micro iDSD Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 05.09. - 10.09.2014 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...