fbpx
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 00:00

HTC One (M8)

Η HTC παρουσίασε σήμερα το πολυαναμενόμενο νέο HTC One ( Μ8), η τελική εξέλιξη του περσινού HTC One ( Μ7). Το χρώμα είναι Gun Metal Grey, από ένα υψηλής ποιότητας μεταλλικό unibody σασί.

Υπάρχει Smart Hub αισθητήρας που προβλέπει τις ανάγκες μας ώστε να κάνουμε τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες. Υπάρχει νέα τεχνολογία κάμερας Duo που προσφέρει δημιουργική και ταυτόχρονα επαγγελματική εμφάνιση φωτογραφιών. Ο ήχος είναι HTC BoomSound που θέτει και πάλι νέα πρότυπα για την ποιότητα του ήχου στα smartphone .

Η οθόνη είναι 5 ιντσών, full HD ( 1080p ) με πολύ μικρό περίγραμμα bazel αλλά και καλό «πιάσιμο». Υποστηρίζεται από τετραπύρηνο Krait επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 στα 2.3 GHz, έχει πλήρως ενσωματωμένο 4G LTE, τρέχει Android 4.4 KitKat ( την τελευταία έκδοση του Android OS), ενώ διαθέτει το νέο HTC Sense 6 , διαθέσιμο στη συσκευή και ως αναβάθμιση από το Google Play.
Πλήρως ανασχεδιασμένο με ξεκάθαρο και εντυπωσιακό στιλ, το HTC Sense 6 προσφέρει μια πιο διαισθητική και εξατομικευμένη εμπειρία του χρήστη.


Το νέο HTC One ( Μ8) φέρνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στη φωτογραφία. Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με μια κάμερα Duo που φέρει αισθητήρα HTC UltraPixel, διπλό φλας και εγγραφή βίντεο Full HD 1080p, για πολύ καλές φωτογραφίες. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5Mpixels για εξαιρετικές selfies.


Η κάμερα Duo διαθέτει μια αισθητήρα βάθους, εκτός από την κύρια μονάδα HTC UltraPixel για να συλλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες βάθους μιας σκηνής και επιτρέπει μια σειρά από όμορφα και δημιουργικά εφέ.
Αμέσως δημιουργήσετε επαγγελματικά πορτρέτα αλλάζοντας την εστίαση της εικόνας σας, με το σύστημα UFocus ή κάνετε το θέμα σας να ξεχωρίσει με ένα πιο εκπληκτικό τρόπο αλλάζοντας το φόντο.
Η αυτόματη εστίαση της κάμερας λειτουργεί με ταχύτητα 300mseconds και παράγει όμορφες ευκρινείς εικόνες.

Τέλος, το νέο HTC One ( Μ8) έχει επίσης λειτουργία αργής κίνησης , η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε HD βίντεο σε slo – mo.


Το Zoe της HTC (μια cloud-based υπηρεσία) είναι διαθέσιμη και εδώ. Παράλληλα υπάρχει σύστημα Extreme Power Saving Mode με βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας , έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας . Το νέο HTC One ( Μ8) περνάει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο αυτονομίας, 40% περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο.
Το HTC BoomSound φέρει στερεοφωνικό ηχείο στην πρόσοψη της συσκευής και μάλιστα κλεισμένα σε δικές του καμπίνες.


Ακόμη έχουμε HTC BlinkFeed με νέα απευθείας στην αρχική οθόνη σας, Fitness με μια ματιά, HTC Sense TV για μια διαδραστική δεύτερη οθόνη τηλεόρασης για να ακολουθείτε συζητήσεις σχετικά με το πρόγραμμα της τηλεόρασης σε Facebook και Twitter.


Η κυκλοφορία του αρχίζει μέσα στον Απρίλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha CD-S2100 Η πηγή Panasonic Viera AX900 and AX800 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...