fbpx
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:49

PS Audio DirectStream DAC

H PS Audio κατασκευάζει ηχητικά συστήματα εδώ και 40 περίπου χρόνια. Η τελευταία είσοδος της εταιρίας είναι ένα νέο DAC αξίας 5.995 δολαρίων.

 

Η νέα τεχνολογία DirectStream που ανέπτυξε υπόσχεται ότι θα ανασύρει όλες τις χαμένες πληροφορίες που είναι θαμμένες σε μια κατά PCM βασισμένη ηχογράφηση.

Με το νέο DirectStream DAC της PS Audio «τα δισεκατομμύρια των CD και τα υψηλής ανάλυσης αρχείων παγκοσμίως θα αποκτήσουν νέα ζωή».

Το νέο DirectStream μετατρέπει όλες τις ψηφιακές εισόδους, συμπεριλαμβανομένης και των PCM, σε καθαρό 1-bit DSD διαμέσω ενός απλού κυκλώματος. Το αποτέλεσμα είναι υψηλότερη γραμμικότητα, λιγότερες αιχμές και μουσικά στοιχεία που δεν εμφανίζονταν μέχρι σήμερα.

Η σχεδίαση για τo DAC αυτό χρειάστηκε πέντε χρόνια για να γίνει. Είναι η πρώτη συσκευή που μετατρέπει το PCM σε DSD, ενώ οι περισσότερες της αγοράς κάνουν το αντίστροφο. Για να το κάνει αυτό το DirectStream ανεβάζει το σήμα στα 10x DSD και στην συνέχεια χρησιμοποιεί ειδικά τσιπάκια επεξεργαστές και λογισμό ώστε να αποφύγει οποιοδήποτε PCM στάδιο.

Το DirectStream DAC θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Λετομέρειες εδώ: http://www.psaudio.com/wp-content/uploads/2014/02/DirectStream-DAC-white-paper.pdf

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Krell Illusion and Illusion II Preamplifier Pioneer MCS-434 Παίζει ελληνικά! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...