fbpx
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 12:14

Ultimate Audio Video

Αν είστε φαν του Αμερικάνικου ή/και του Ιταλικού Hi-Fi μια επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.

Η Ultimate Audio Video δραστηριοποιείται με αφοσίωση στον τομέα του ποιοτικού ήχου, από το 1996.

Η επιλογή των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει γίνεται αυστηρά με γνώμονα τη ηχητική ταυτότητα των προϊόντων τους. Ανάμεσα σ’ αυτές ξεχωρίζει η αμερικανική Vandersteen με τα ιδιαίτερα ηχεία της αλλά και οι ιταλικές Chario και Zingali, τρεις οίκοι ηχείων με διαφορετικές ταυτότητες και χαρακτήρες.

Στα στούντιο της εταιρίας τα ηχεία αυτά οδηγούνται κυρίως με ενισχυτικά της φημισμένης Galactron από την Ιταλία, αλλά και με ηλεκτρονικά των Cayin και Advance Acoustic, ακόμα και με ενισχυτές της γνωστής από τα παλιά αγγλικής Alchemist.

Η Alchemist ήταν αυτή που το 1996 οδήγησε την Ultimate Audio Video να ξεκινήσει την πορεία της στους δρόμους του καλού ήχου. Όμως η Ultimate δεν είναι μόνο συσκευές, η εταιρία εξειδικεύεται και σε δομικά στοιχεία που κάνουν ένα σύστημα από καλό καλύτερο. Εισάγει στην Ελλάδα τα καινοτόμα παν-βελτιωτικά της ολλανδικής Akiko Audio και -φυσικά- όλα τα καλώδια της Kimber, τερματισμένα με ακροδέκτες WBT, Kimber, Wattgate που είναι υλοποιημένοι με τα πιο ποιοτικά μέταλλα σύγχρονης εξόρυξης.

Στο στούντιο της εταιρίας διαθέτει προς επίδειξη-ακρόαση η πλήρη γκάμα μοντέλων των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύονται και όχι μόνο ώστε ο ακροατής να μπορεί να διαλέξει συνδυασμούς. Ο Γιώργος Καραγιάννης που είναι η ψυχή της Ultimate Audio Video αλλά και ο Νίκος Δουρής, πρώην συνεργάτης του περιοδικού μας θα σας βοηθήσουν για ultimate επιλογές.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και 15 χρόνια συνεργάτης του Γ. Καραγιάννη είναι ο Θοδωρής Ασπιώτης, ο οποίος παίζει να έχει τερματίσει αριστοτεχνικά ό,τι καλώδιο Kimber σε custom μήκος κυκλοφορεί σήμερα, έχει αναλάβει όλες τις παρουσιάσεις σε όλες τις εκθέσεις, έχει τρέξει μόνος του το παλιό μαγαζί για χρόνια, τον γνωρίζουν άπειροι φίλοι του ήχου και ιδιαίτερα της εικόνας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο.

Ο Θοδωρής Ασπιώτης είναι ο δημιουργός του Ted's LightSpace CMS Calibration disk της μοναδικής λύσης στον κόσμο μέσω του DeFacto Software του Hollywood για full-video-chain calibration.

Συμμετέχει σε φόρουμ, δοκιμάζει εξοπλισμούς, στήνει και καλιμπράρει home-cinema, συμβουλεύει, κάνει έρευνα για την ανάπτυξη του λογισμικού του, γενικά είναι σαν τον Nelson Pass της εικόνας και ο πιο παλιός-πολύτιμος συνεργάτης του κ. Γιώργου Καραγιάννη.


ΙΝFO
Ultimate Audio Video
Βυζαντίου 43, Νέα Σμύρνη
Τηλ.: 210 9354500
www.ultimateaudio.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Awards 2015-2016 Open reel Ταινίες »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...