fbpx
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 22:23

Ultimate Ears UE BOOM 2 Αδιάβροχο

Το UE BOOM 2 που αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου UE BOOM είναι ένα ηχείο Bluetooth. Το UE BOOM 2 έχει σχεδιαστεί για να βρέχεται, να λασπώνεται και να ταλαιπωρείται.

Το UE BOOM 2 είναι αδιάβροχο (IPX 7) και ανθεκτικό σε πτώσεις (από ύψος έως και ενάμισι μέτρου). Έχει το μέγεθος ενός μπουκαλιού νερού, έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην ειδική θήκη του ποδηλάτου σας ή να το στερεώσετε στην τσάντα σας.

Το UE BOOM 2 έχει δυνατότερο ήχο κατά 25 τοις εκατό με μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια 30 μέτρων και αδιάβροχη σχεδίαση, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών για όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα και νέους και καινοτόμους ελέγχους αφής που σας επιτρέπουν να παραλείπετε τραγούδια, χωρίς να χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνό σας στο χέρι.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UE BOOM 2 για iOS και Android, μπορείτε να διπλασιάσετε την ένταση ήχου πραγματοποιώντας σύζευξη του UE BOOM 2 με οποιοδήποτε άλλο ηχείο της Ultimate Ears, να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το ηχείο από το τηλέφωνό σας και ακόμη και να ξυπνήσετε με την αγαπημένη σας μουσική.

Η αποστολή νέων ενημερώσεων στα ηχεία UE γίνεται ασύρματα μέσω της συσκευής, και έτσι, μπορείτε με ευκολία να συνεχίσετε να διευρύνετε τις υπάρχουσες λειτουργίες των ηχείων, ώστε αυτά να παραμένουν επίκαιρα και να γίνονται ακόμη πιο καταπληκτικά με το πέρασμα του χρόνου.

Το UE BOOM 2 κυκλοφορεί σε έξι νέες παραλλαγές ζωηρών χρωμάτων: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical και BrainFreeze.


Το UE BOOM 2 κοστίζει 199€.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...