fbpx
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 10:37

Sennheiser MK4 Digital

Το νέο ψηφιακό μικρόφωνο της SENNHEISER, MK4 DIGITAL είναι γεγονός . Το νέο μέλος της σειράς μικροφώνων φορητής εγγραφής, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα ενός μικροφώνου στούντιο με ενσωματωμένο μετατροπέα AD της Apogee, το οποίο συνδέεται απ' ευθείας σε iOS συσκευές και υπολογιστές.

Το MK4 DIGITAL βασίζεται στο MK4, μεγάλου διαφράγματος πυκνωτικό μικρόφωνο. Ο ενσωματωμένος High-End Apogee AD μετατροπέας, μπορεί εύκολα να συγκριθεί με τα αντίστοιχα USB interface ποιότητας στούντιο. Το μικρόφωνο συνδέεται απ' ευθείας σε iOS συσκευές μέσω καλωδίου Lighting και σε υπολογιστές Apple και PC μέσω καλωδίου USB. 

Με το MK4 DIGITAL μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές εγγραφές με το πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέοντας απλά το μικρόφωνο και ξεκινώντας την εφαρμογή εγγραφής. Το MK4 DIGITAL μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα κυριότερα προγράμματα μουσικής παραγωγής, όπως τα Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools και Ableton Live αλλά και με iOS εφαρμογές, όπως τα GarageBand και Apogee Meta Recorder. Είναι επίσης συμβατό με Music Memos και τις βασικότερες εφαρμογές ήχου σε iOS και Mac. Λειτουργεί επίσης με ASIO, MME / Direct Sound και WASAPI εφαρμογές για PC.

Βασικά χαρακτηριστικά

- Επίχρυση 1΄΄ πυκνωτική κάψα
- ADC 24bit / 96KHz
- Καρδιοειδές πολικό διάγραμμα
- Εξαιρετικά χαμηλού θορύβου σήμα εισόδου, με ενσωματωμένο Apogee PureDigital A/D μετατροπέα με ψηφιακά ελεγχόμενο προενισχυτή μικροφώνου
- Μεταλλική κατασκευή
- Απόκριση συχνοτήτων 20Hz-20KHz
- SPL min gain 141dB / max gain 91dB
- Βάρος 485γρ

Τιμή: 434ευρώ, αναμένεται αρχές Ιανουαρίου 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audiophile και φιλοτελιστής ο Βιντεορυθμός Audio Solution Vantage »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...