fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 12:23

Polk MagniFi Ηχομπάρα

Η ηχομπάρα Polk MagniFi είναι η επόμενη γενιά ηχομπάρας με ασύρματο subwoofer...

...που έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερες τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Η τεχνολογία VoiceAdjust βελτιστοποιεί το κεντρικό κανάλι διαλόγου, ανεξάρτητα από το πού κάθεστε σε ένα δωμάτιο. Η τεχνολογία VoiceAdjust επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη στάθμη του κεντρικού καναλιού έτσι ώστε να ακούτε και να μην ενοχλείτε τους άλλους.

Όπως άλλα συστήματα ηχομπάρας της Polk, η MagniFi προσφέρει την ευκολότερη λύση οικιακού κινηματογράφου. Η MagniFi είναι μια μινιμαλιστική σχεδιαστική λύση για όσους αναζητούν ένα σύστημα Home Cinema που μπορεί να φέρει μεγάλο και βελτιωμένο ήχο σε όλες τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές τους προβολές.
Η τεχνολογία VoiceAdjust χρησιμοποιεί συστοιχία τριών μεγαφώνων, ,ε το κεντρικό μεγάφωνο να λαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο του εύρους ζώνης προκειμένου να παρέχει καθαρό σαφή, ευκρινή διάλογο, αν κάθεστε ακριβώς μπροστά από την τηλεόραση ή στο πλάι.
Η Bluetooth® Ασύρματη τεχνολογία με aptX® αποδίδει ήχο ποιότητας CD από το smartphone, το tablet ή άλλη συμβατή συσκευή.
Με το NearFieldCommunication (NFC) σας προσφέρει την ευκολία και την άνεση, απλά αγγίζοντας τη συσκευή Bluetooth για να την αντιστοιχίσετε και να τη συνδέσετε.
Η DJ Stream είναι η δωρεάν εφαρμογή Polk, που επιτρέπει έως τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές να κάνουν streaming μουσικής μέσα από την Magnifi Sound Bar.
To SmartBar ™ επιτρέπει στην ηχομπάρα να μάθει τις εντολές IR του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασής σας. (Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο).
Το Compact ασύρματο 7 "Subwoofer εξαλείφει τις παρενοχλήσεις και τους θορύβους των καλωδίων.
Η αποκωδικοποίηση DolbyDigital® συμπεριλαμβάνει τα DolbyDigital 5.1 και 2.0.
Το Βass Control επιτρέπει τη ρύθμιση για τη βελτιστοποίηση toy subwoofer στη θέση του δωματίου.

Τιμή : 549€

http://www.directed.gr

http://www.directed.gr/product_det.asp?prid=1524

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Michell Cusis MC Κεφαλή Microsoft Lumia 650 Special Edition »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...