fbpx
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 23:05

Philips 275C5QHGSW Ambiglow Plus

Η οθόνη Moda 27 ιντσών με Βάση Ambiglow Plus δημιουργεί ατμοσφαιρικό φωτισμό και προσφέρει μια τέλεια εμπειρία design.

Η MMD μέσω της Philips, παρουσιάζει μία νέα οθόνη 27 ιντσών με σχεδιασμό Moda και Βάση Ambiglow Plus.

Η τεχνολογία Ambiglow Plus εκπέμπει φως πάνω και γύρω από τη βάση που συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης. Το φως είναι διαθέσιμο ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δωματίου.


Η Βάση Ambiglow Plus δημιουργεί ατμοσφαιρικό φωτισμό για κάθε στιγμή. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους – για παράδειγμα αναζωογονητικό μπλε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μία ζεστή λάμψη το απόγευμα ή μια μαγική ατμόσφαιρα το βράδυ.

Και αν οι χρήστες δεν επιθυμούν να επιλέξουν, μπορούν απλά να αφήσουν την οθόνη να εναλλάσσεται μέσα από το χρωματικό φάσμα. Με ρύθμιση του χρονοδιακόπτη, η Βάση Ambiglow μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί αυτόματα για το καλωσόρισμα ή την αφύπνιση και να απενεργοποιηθεί το βράδυ.


Το Ambiglow Plus όμως είναι πολλά παραπάνω από μία περίτεχνη λάμπα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επίσης τον συγχρονισμό των χρωμάτων με τη σκηνή που εκτυλίσσεται στην οθόνη.
Με σχεδιασμό 360 μοιρών, η οθόνη φαίνεται όμορφη από όλες τις γωνίες, ενεργοποιημένη ή όχι.

Το γυαλί από άκρη έως άκρη και το στενό πλαίσιο – εξαιρετικά λεπτό, μόλις 3,5 χιλιοστά έναντι του πιο σύνηθες 1,5 χιλ. – δημιουργεί ενιαία κομψή εμφάνιση αποτρέποντας κάθε περισπασμό κατά τη θέαση.
Η ανάλυση είναι Full HD και το πάνελ AH-IPS LCD.

Η Βάση Ambiglow Plus περιλαμβάνει μια διαισθητική λωρίδα αφής για την επιλογή λειτουργιών και χρωμάτων με εύκολη απομνημόνευση κινήσεων αγγίγματος.
Η νέα οθόνη διαθέτει επίσης τις καθιερωμένες πλέον τεχνολογίες Philips Smart για εξαιρετική απόδοση εικόνας: το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για βελτίωση της αντίθεσης σε ψηφιακές εικόνες και video.

Υπάρχει ακόμα μια ειδική Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, το SmartImage αναλύει αυτόματα την εικόνα που βλέπουν οι χρήστες και προσφέρει μια σειρά επιλογών για λειτουργίες βάσει συγκεκριμένων εφαρμογών.

Και το SmartResponse των 5ms υπερενισχύει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης της οθόνης για το gaming ή τα video για την εξάλειψη των απότομων κινήσεων, του time-lag και των φαινομένων ghosting – για ολοζώντανα γραφικά που ενισχύονται ακόμα περισσότερο όταν η Βάση Ambiglow Plus συγχρονίζεται χρωματικά με την οθόνη.

Η νέα οθόνη Philips 275C5QHGSW/00 θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Νοεμβρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 389€.

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...