fbpx
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 20:32

Bergmann Από τη Δανία στο Melody Club

Αν υπάρχει ένας κατασκευαστής πικάπ που διαφοροποιείται τεχνολογικώς από τον ανταγωνισμό αυτός είναι η Bergmann από την Δανία.

Τα πικάπ της εταιρίας, όπως το μοντέλο Glader για παράδειγμα, ο δίσκος «ρουφιέται» στο πλατό που επιπλέει σε «αέρα» έχοντας ένα ακριλικό ματ ένα τριών χιλιοστών. Υπάρχει και το πικάπ Magne T.T. System που είναι επίσης «αέρος» με βραχίονα παράλληλης μετατόπισης.

Εδώ το πλατό, που κεντράρεται από τον άξονα, βρίσκεται ανυψωμένο από ένα φιλμ αέρα. Υπάρχει μια ειδική αθόρυβη αντλία αέρα που τροφοδοτεί το πικάπ με φιλτραρισμένο, συμπυκνωμένο και στεγνό αέρα.

Η κίνηση μεταδίδεται με ιμάντα μέσω μοτέρ DC, το σασί είναι από υλικό υψηλής πυκνότητας, το πλατό από αλουμίνιο βάρους 5,5 κιλών και το υποπλατό από αλουμίνιο βάρους 1,5 κιλών. Συνολικά το πικάπ Magne T.T. System ζυγίζει 18,5 κιλά και κοστίζει 9.500 ευρώ.


Όμως η είδηση δεν είναι το μοναδικής τεχνολογίας πικάπ της Bergmann, αλλά ότι η εταιρία απέκτησε αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Αυτή είναι η Aphrodite’s Vision που έχει δημιουργήσει τον πιο μαγευτικό χώρος ακροάσεων στην Λ. Κηφισίας 62 της Melody Club Audio στο Μαρούσι.


Έτσι η Aphrodite’s Vision μετά τα πικάπ της Brinkmann έχει πια και τα πικάπ της Bergmann. Οι ακροάσεις άρχισαν...

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...