fbpx
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 20:42

Denon PMA-150H Κόμπακτ δικτυακός ραδιοενισχυτής

Είναι η εποχή που η Denon ανανεώνει τον στόλο της. Ο νέος δικτυακός ραδιοενισχυτής PMA-150H έχει κόμπακτ μέγεθος και είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία HEOS για multiroom διασυνδέσεις. Υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικών υπηρεσιών ροής όπως Amazon Music, Spotify, ιντερνετικό ραδιόφωνο και αρχεία hi-res, ενώ παίζει μέσω USB στικάκια και σκληρούς δίσκους, αλλά είναι εφοδιασμένος ακόμη με AirPlay 2 και Bluetooth.

Ως σύγχρονος που είναι «ακούει»  την Alexa της Amazon για φωνητικές εντολές. Βέβαια λαμβάνει ραδιοφωνικούς σταθμούς FM και AM, ενώ η ευρωπαϊκή του έκδοση σίγουρα θα πιάνει και DAB+.  

O ραδιοενισχυτής έχει 2 αναλογικές εισόδους, 1 ομοαξονική ψηφιακή είσοδο και 2 οπτικές ψηφιακές εισόδους, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε διάφορες συσκευές όπως CD player ή ακόμη και τηλεόραση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με θύρα USB για σύνδεση με υπολογιστή προκειμένου για να αναπαράγει αρχεία PCM 384kHz/32bit και 11.2MHz DSD. Το στάδιο ενίσχυσης βασίζεται στον ενισχυτή Τάξης Δ που ονομάζεται DDFA της Qualcomm: «Έχει έναν υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας βρόχο ανατροφοδότησης για να ξεπεραστεί τις παραμορφώσεις που υποβαθμίζουν την ποιότητας του ήχου που προκαλούνται από τις διακυμάνσεις ισχύος».

Δεδομένου ότι ο DDFA είναι ένας ενισχυτής Τάξης Δ, όταν αναπαράγεται μια ψηφιακή πηγή, τότε ο PMA-150H παρεμβάλει το σύστημα Advanced AL32 Processing Plus (που υποστηρίζει μόνο σήματα PCM), την ρύθμιση της έντασης και τον έλεγχο των μπάσων και πρίμων. Όλα γίνονται στο ψηφιακό πεδίο για να εξαλείφονται οι θόρυβοι.

Ο PMA-150H είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών, χρησιμοποιείται ένας υψηλής ταχύτητας και χαμηλού θορύβου τελεστικός ενισχυτής για τη βαθμίδα της ενίσχυσης τάσης και ένα διακριτό κύκλωμα ως buffer εξόδου.

Η συσκευή παρέχει επιλογέα κέρδους τριών επιπέδων, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη στάθμη ακόμη και με ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης όπως 300Ω ή 600Ω.

Η ισχύ του ραδιοενισχυτή είναι 2x35W στα 8Ω και 2x70W στα 4Ω. Οι διαστάσεις είναι 280 x 104 x 337 χλστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gryphon Εssence Ισχύς για το 2020 Samsung QE82Q950R: EISA 8K TV 2019-2020 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...