fbpx
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 00:49

Boulder 866 Integrated: Εξωτικό design και ισχύς

Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Boulder, είναι ο 866 με ισχύ 200W στα 8Ω αλλά και με δυνατότητα να αγγίξει τα 600W σε κορυφώσεις του σήματος, πράγμα που δείχνει τα αποθέματα ισχύος που έχει. Ο 866 Integrated θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, πλήρως αναλογικός και αναλογικός με ψηφιακές βαθμίδες.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρία ζεύγη εισόδων XLR, ενώ στην πρόσοψη φιγουράρει μια πανέμορφη οθόνη αφής. Από εκεί γίνονται οι επιλογές και οι ρυθμίσεις, ακόμη και φωτογραφίες των συσκευών που συνδέονται στον ενισχυτή μπορούμε να προσθέσουμε (ανεβάσουμε).

Το ποτενσιόμετρο είναι βηματικό, στην ουσία είναι εξασθενητής, μια πατέντα της Boulder. Ο ενισχυτής συνδέεται με το δίκτυο για ενημερώσεις firmware αλλά και για να μπορούμε να τον ελέγχουμε μέσω app που υποστηρίζει όλες τις επιλογές και τις ρυθμίσεις και άλλων μοντέλων της Boulder. Επίσης μπορούμε να το «δούμε» στο δίκτυο σε browser με την IP του. Στην πρόσοψη του 866 Integrated υπάρχουν πλήκτρα Standby, Mute, Volume Up και Volume Down.


Η αναλογική-ψηφιακή εκδοχή του 866 Integrated έχει οπτική είσοδο, AES3 balanced ψηφιακή είσοδο, AirPlay 2 και USB θύρα για DAC. Επίσης υπάρχει Bluetooth, είναι Roon ready και έχει δυνατότητες streaming και «σύνδεση» με on-line υπηρεσίες μουσικού περιεχομένου.


Οι τιμές τώρα. Ο αναλογικός 866 Integrated κοστίζει 12.250 δολάρια, ενώ ο αναλογικός-ψηφιακός 14.450 δολάρια. Έτσι ο ενισχυτής είναι πιο οικονομικός από τον αρχικό 865 Integrated που είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν στα 14.000 δολάρια. Ο νέος 866 Integrated κυκλοφορεί αργότερα φέτος.

Η αντιπροσωπία της Boulder είναι η Aphrodite's Vision και την κεφαλή μπορείται να την ακούσετε στο Melody Club Audio στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 62)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...