fbpx
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 11:49

LG HU85LA: Προβολέας λέιζερ κοντινής σκόπευσης

Eίναι ο Cinebeam Laser 4K προβολέας της LG με ανάλυση 4Κ UHD (3840x2160 pixels) με φωτεινότητα 2.700 ANSI και διπλή πηγή φωτός λέιζερ. Ο LG HU85LA είναι τεχνολογίας DLP και καλύπτει το 97% του κινηματογραφικού πρότυπου DCI-P3. To σημαντικό εδώ είναι η χρήση της συσκευής, που μπορεί να λειτουργήσει ως μια μεγάλη τηλεόραση. Σε απόσταση 10 εκατοστών από την οθόνη μπορεί να δημιουργήσει εικόνα 100 ιντσών, ενώ μπορεί να «ανοίξει» και μέχρι τις 120 ίντσες.

Υπάρχει σύστημα αυτόματου ελέγχου της εικόνας σε 12 σημεία ώστε αυτή να μην έχει γεωμετρικά προβλήματα.  Οι διαστάσεις του προβολέα είναι 68 εκ. πλάτος, 34,7 εκ. βάθος και 12,8 εκ. ύψος. Έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν κολλητά στον τοίχο, αφού ο φακός της σημαδεύει προς τα επάνω, ενώ η συσκευή δεν πιάνει χώρο στο σαλόνι μας.

Έχει κανονικό ηχητικό σύστημα που "πυροβολεί" προς τους θεατές.

Ο LG Cinebeam HU85LA έχει την γνωστή smart πλατφόρμα WebOS v4.5 της LG, ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές περιεχομένου όπου YouTube, Netflix και άλλες, ενώ έχει και σύστημα αναγνώρισης φωνής για αναζητήσεις περιεχομένου με τη φωνή μας. Μπορεί επίσης να ελεγχθεί και από το smartphone μας. H τιμή του είναι κοντά στα 4.500 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...