fbpx
Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 16:38

NAD Master M10: Δικτυακός ολοκληρωμένος

Ο κόμπκατ ολοκληρωμένος ενισχυτής της NAD μοιάζει σαν ένα μεγάλο smartphone.

Σχεδόν όλη η πρόσοψή του είναι μια οθόνη αφής τεχνολογίας IPS LCD. Ο ενισχυτής προσφέρει σχεδόν τα πάντα από πλευράς διασυνδέσεων, τόσο ασύρματων όσο και ενσύρματων.

Είναι εφοδιασμένος με το σύστημα ισοστάθμισης Direc Live ώστε να ρυθμίζει το χώρο και το σασί του, το επάνω μέρος και η πρόσοψη, είναι «τυλιγμένο» με Gorilla Glass ώστε να μην χαράζει.

Δεν απουσιάζει το multiroom σύστημα BluOS που πια το βρίσκουμε εκτός από τη NAD και σε προιόντα άλλων κατασκευαστών όπως Dali, PSB και Monitor Audio. Eπίσης η συσκευή γνωρίζει από AirPlay2, MQA και παίζει Spotify, Tidal, Qobuz και Amazon. To τελευταίο του προσδίδει δυνατότητα Siri για φωνητικό έλεγχο.


Το Bluetooth του είναι aptX δύο δρόμων (δηλαδή στέλνει και λαμβάνει σήμα Bluetooth), ενώ φέρει και HDMI είσοδο με ARC για να συνδέσουμε τον ήχο της τηλεόρασή μας… επάνω του.
Το τσίπσετ του μετατροπέα DAC της συσκευής είναι το Sabre ΕSS9028 και η ισχύς του είναι 2x100W στα 4Ω… όπως λέει στο βίντεο βατ όπως τα μετράει η NAD. Η ισχύς του προέρχεται από διατάξεις HybridDigital nCore.


Οι διαστάσεις του είναι μόνο 215 x 100 x 260 χλστ., μια σχεδόν all-in-one συσκευή.


Η τιμή του M10 είναι κοντά στα 3.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...