fbpx
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 23:39

Arcam SA-30: Ολοκληρωμένος με γερή υποδομή

Από την εποχή που η Arcam πέρασε στα χέρια της Harman ανανεώνει συνεχώς τον στόλο της. Τελευταία προσθήκη αποτελεί ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SA-30, που είναι ο πιο μεγάλος που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η εταιρία… από καταβολής Harman.

O νέος SA-30 της Arcam βασίζεται στην ίδια κυκλωματική αρχιτεκτονική όπως οι προηγούμενοι ενισχυτές της, δηλαδή είναι υβριδικοί λειτουργώντας στα πρώτα βατ ως Τάξης Α και στην συνέχεια ως Τάξης G. Αυτόματα ο ενισχυτής αλλάζει Τάξη όταν αυξάνει η ισχύ που απαιτούμε από αυτόν. Ο SA-30 έχει ισχύ 2x120W στα 8Ω ή 2x220W στα 4Ω.

Από εξοπλισμό ο SA-30 έχει πέντε αναλογικές εισόδους γραμμής, εμπεριέχει phono stage ΜΜ και MC, ενώ φέρει και τέσσερις ψηφιακές εισόδους. Δύο οπτικές και δύο ομοαξονικές.

Ο ενισχυτής υποστηρίζει MQA (Master Quality Authenticated) και Roon Endpoint, δηλαδή μπορεί να δεχθεί ήχο από συμβατό με Roon player. To DAC του SA-30 βασίζεται στο τσιπάκι ESS9038 της ESS (Sabre), ενώ φέρει και HDMI είσοδο με υποστήριξη ARC για να τροφοδοτούμε τον ενισχυτή εύκολα με ήχο από τηλεόραση. Δικτυακά και ασύρματα γνωρίζει από AirPlay 2μ UPnP αλλά και από Chromecast.

To όλο πακέτο ολοκληρώνεται από το σύστημα ισοστάθμισης χώρου και ηχείων Dirac Live.

 H τιμή του αναμένεται στα 2.300 ευρώ και η κυκλοφορία το Σεπτέμβριο του 2019.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...