fbpx
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 16:02

Mission ZX speakers: Νέα σειρά 8 ηχείων

H Μission είναι εδώ και συνεχίζει να ανανεώνει τον στόλο της. Η νέα σειρά ηχείων της εταιρίας ονομάζεται ZX και περιλαμβάνει 8 μέλη, από κεντρικό έως μεγάλα ηχεία δαπέδου. Η σειρά ΖΧ τοποθετείται πια ψηλά από την τρέχουσα QX και απευθύνεται τόσο για hi-fi, όσο και για home cinema συστήματα. Eπομένως είναι η κορυφαία της Mission στην αγορά.

Ας δούμε λοιπόν τα μέλη-μοντέλα της.

Έχουμε τα ZX-1 και ZX-2 που είναι βάσης, τα δαπέδου ZX-3, ZX-4, ZX-5, δύο κεντρικά ηχεία ZX-C1 και ZX-C2 και μένα μοντέλο για surround ZX-S. Η νέα ΖΧ σειρά μας φέρνει νέο τουίτερ με δύο δακτυλίους γύρω από το θόλο, ενώ τα μεγάφωνα μιντρέιντζ και γούφερ έχουν ενιαίο θόλο όπως τα ηχεία των KEF και Monitor Audio.

O θόλος αυτός είναι μεταλλικός από αλουμίνιο και ονομάζεται DiaDrive, ενώ οδηγείται από ένα μεγάλο μαγνητικό σύστημα που έχει σύστημα αέρα. Το νέο κροσόβερ των ηχείων της Mission ονομάζεται Inverted Driver Geometry.

Tα γούφερ της σειράς είναι πέντε ιντσών και τα τουίτερ περίπου 1,5 ιντσών.

 

Η κατασκευή των καμπίνων είναι άψογη σε λευκό ή μαύρο φινίρισμα, οι τιμές των ηχείων ξεκινούν από τα 600 ευρώ και φθάνουν για το ΖΧ-5 λίγο περισσότερο από τα 2.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...