fbpx
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 15:20

PMC fact.12 signature and fact.8 signature: Νέα ηχεία από PMC

Όχι ένα, αλλά δύο νέα ηχεία ανακοίνωσε η PMC από τη σειρά fact με τον χαρακτηρισμό signature. Πρόκειται για τα fact.12 signature και fact.8 signature, δύο ηχεία δαπέδου που δεν κοστίζουν και λίγα. Το fact.8 signature κοστίζει 9.495 ευρώ και το fact.12 signature φθάνει στα 18.995 ευρώ. Δύο ακριβά ηχεία γραμμής μεταφοράς.

 

To fact.12 signature είναι τριών δρόμων απόκρισης συχνοτήτων 26Ηz έως 30ΚΗz, εμπέδηση 8Ω και ευαισθησίας 84dB. To βάρος του κάθε ηχείου είναι 26 κιλά και φοράει δύο γούφερ των 5,5 ινστών μεγάλης διαδρομής, ένα μιντρέιντζ με μαλακό θόλο και φεροφλούιντ για ψύξη των δύο ιντσών και ένα τουίτερ με μαλακό θόλο μικρότερο της ίντσας από Sonomex. Το μήκος της γραμμής μεταφοράς είναι 3,3 μέτρα, εσωτερικά του ηχείου. Το fact.12 signature θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μεταλλικό φινίρισμα γραφίτη.

 

Το μικρότερο fact.8 signature έχει μεγάφωνα της Seas και είναι δύο δρόμων. Με ένα γούφερ των 5.5 ιντσών μεγάλης διαδρομής και ένα τουίτερ με μαλακό θόλο μικρότερο της ίντσας από Sonomex.

Το ενεργό μήκος της γραμμής μεταφοράς φθάνει τα τρία μέτρα, ενώ το κροσόβερ κόβει στα 1,7ΚΗz.

H απόκριση είναι από 28Hz έως 30ΚΗz, 8Ω και 89dB. To βάρος της κάθε μονάδας δεν ξεπερνάει τα 20 κιλά. Το ηχείο θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μεταλλικό φινίρισμα γραφίτη.

Τα ηχεία έχουν μεγάλο βάθος καμπίνας, η οποία είναι ορθογώνια, ώστε να "καλύψουν" το μήκος της αναδιπλούμενης γραμμής μεταφοράς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hisense H65U8B: Premium ULED TV 2019 Mission ZX speakers: Νέα σειρά 8 ηχείων »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...