fbpx
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 15:30

Teac WS-A70: Vintage δικτυακό σύστημα

Είναι ενεργό δικτυακό ηχείο με vintage σχεδίαση, σε ξύλο και ύφασμα, που ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο. Το WS-Α70 της Teac φέρει ενσωματωμένα δύο ηχείο με ομοκεντρικά μεγάφωνα και παθητικούς ακτινοβολητές στο πίσω μέρος του.

Το σημαντικό είναι ότι τα υφασμάτινα καλύμματα του ηχείου αλλάζουν, προσδίδοντας του κάθε φορά άλλη αισθητική. Το ύφασμα είναι από την εταιρία Nuno που διαχειρίζεται και τα ξακουστά Ιαπωνικά υφάσματα Reiko Sudo.

Eπομένως το ηχείο δεν είναι vintage αλλά new vintage. Είναι δικτυακό μέσω Chromecast και πιάνει πολλές υπηρεσίες μουσικής όπως Spotify και TuneIn. Ελέγχεται με την app TEAC HR AirCast, ενώ παίζει και από USB στικάκια (5.6MHz DSD και 192kHz/24-bit PCM). Στο επάνω μέρος υπάρχει ρυθμιστικό από αλουμίνιο και ενδείξεις για την ένταση και στο κάτω τέσσερα όμορφα ποδαράκια.

Ακόμη υποστηρίζει Wi-Fi/wired LAN, AirPlay, Bluetooth αλλά και αναλογική όπως και ψηφιακή είσοδος. Τα καλύμματα πωλούνται ξεχωριστά. Η ισχύ του είναι 2x38W από ICEpower και το τσιπ-DAC είναι το AK4490.

Γενικά πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο lifestyle ηχείο για τις ανάγκες του σήμερα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...